EĞİTİM - 19 Kasım 2025 Çarşamba 12:21

Eğitimcilerin talepleri Demirci’de masaya yatırıldı

A
A
A
Eğitimcilerin talepleri Demirci’de masaya yatırıldı

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Yasav, Demirci ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek eğitim kurumlarında görev yapan idareci, öğretmen ve eğitim çalışanlarıyla bir araya geldi.


Demirci’de bulunan Esenyurt İlk ve Ortaokulu, Demirci İmam Hatip Ortaokulu ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Yasav, eğitimcilerin sorunları, talepleri ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerde okul idarecileri ve öğretmenler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Yasav, eğitim çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.


İlçe programı kapsamında Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya’yı da ziyaret eden Yasav, ilçedeki eğitim faaliyetleri ve ihtiyaçlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Yasav’ın bir diğer durağı ise Demirci Kaymakamı Fatih Bayram oldu. Kaymakam Bayram ile eğitim çalışmalarına dair fikir alışverişinde bulunan Yasav, gösterilen ilgi ve nezaket için teşekkürlerini iletti.


Eğitim camiasının sorunlarının sahadan dinlenmesinin önemine dikkat çeken Yasav, ilçelerdeki temaslarının devam edeceğini belirtti.



Eğitimcilerin talepleri Demirci’de masaya yatırıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Elazığ Valisi Hatipoğlu: "Doludan dolayı 95 ihbar aldık" Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, "İl merkezimizde akşam saatlerinde başlayan doludan mütevellit 95 civarında ihbar 112 Acil Çağrı Merkezimize intikal etmiştir" dedi. Elazığ’da etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Vali Numan Hatipoğlu, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) ilgili kurum müdürleri ile durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Vali Hatipoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "İlimizde saat 13.40 civarında Koruk köyü civarında başlayan dolu ve akabinde akşam il merkezimizde de yağışlar dolu şeklinde görülmüştür. Koruk civarında görülen doludan etkilenen Koruk, Pirinçci, Balıbey, Muratçık, Hıdırbaba, Alatarla, Altınkuşak, Alaca, Dambüyük ve Esenkent köylerimizdir. Bu köylerimizde bağ, arpa, mercimek, nohut, badem ve ceviz alanlarında hasar tespit çalışmalarımız devam edecektir. Çiftçilerimize, üreticilerimize, etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yine il merkezimizde akşam saatlerinde başlayan doludan mütevellit 95 civarında ihbar 112 Acil Çağrı Merkezimize intikal etmiştir. Bunların bir kısmı bodrumlara suların dolması ve mahsur kalma şeklindedir. Bunların tamamına ekiplerimizce müdahale edilmektedir. İlimizde akşam saatlerindeki yağış miktarı ise yaklaşık olarak metrekareye 21.2’dir. Tekrar vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.