ASAYİŞ - 13 Ağustos 2019 Salı 01:14

Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi

A
A
A
Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi

Manisa’nın Kula ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil şarampole devrildi.

Manisa’nın Kula ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil şarampole devrildi. Kazada biri 5 aylık hamile 2 kişi yaralandı.


Kaza, saat 23.45 sıralarında Kula’ya bağlı İncesu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kula’dan İncesu Mahallesine seyir halinde olan 45 RA 3181 plakalı otomobilin sürücü Yakup Yaman(51), yolun virajlı ve stabilize olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında bulunan şarampole devrildi. Devrilen otomobilde, sürücü Yakup Yaman(51) yaralanmazken, yanında yolcu olarak bulunan Döndü Yaman(52) ve 5 aylık hamile Fadime Kahraman(29) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Kula Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Döndü Yaman(52) burada yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Fadime Kahraman(29) ise Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi.


Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Avcılar’da polisin geldiğini görünce evdeki uyuşturucuları ateşe veren zehir tacirleri böyle yakalandı Avcılar’da polis baskınını fark edince, sera yöntemiyle uyuşturucu yetiştirdikleri alanı ateşe veren uyuşturucu tacirlerinin yakalandığı anlara ilişkin polis kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde polisin evin kapısını koçbaşıyla kırarak içeri girdiği ve alev alev yanan alan görülüyor. Avcılar’da bir binanın çatı katındaki dubleks evde sera yöntemiyle uyuşturucu yetiştiren zehir tacirleri, polis baskınını fark edince yangın çıkarmış, kapıya bariyer kurarak uyuşturucuyu ateşe veren zanlılar, polis ekiplerinin müdahalesiyle yakalanırken, evdeki yangın ise itfaiye ekiplerince söndürülmüştü. Zehir tacirlerinin yakalandığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Avcılar, Bahçelievler, Çatalca, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa’da dün 6 adrese, Tekirdağ Marmara Ereğli’sinde 2 adrese ve 2 araca yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlar sırasında Avcılar’da bir eve yapılan operasyonda 2 şüpheli, kapıyı kilitleyerek kapı arkasına bariyer oluşturdu. Şüpheliler bütün uyarılara rağmen kapı açmazken, ekipler kapıyı koç başı ile açtı. Bu sırada şüpheliler evdeki uyuşturucu maddeyi ateşe verdi. Esrarın ve ara kimyasal maddelerinin tutuşması sonrasında evde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Operasyonlarda ise 64 kök hint keneviri bitkisi, 808 gram esrar, Hint keneviri bitkisi yetiştirmek için kullanılan sera malzemeleri, 1 adet balistik yelek, 15 adet fişek ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 6 şüpheli hakkında işlemlerine devam edildiği öğrenildi. Avcılar’daki adrese gerçekleştirilen operasyon anı polis kamerasına böyle yansıdı 2 yıldır kiraladıkları evde sera yöntemiyle Hint keneviri yetiştiren zanlıların yakalamak için gerçekleştirilen operasyon anı polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde ekiplerin kapıyı koçbaşı ile kırarak içeri girdikleri içeriden alevler yükseldiği görülüyor. Ayrıca uyuşturucu serasına çevrilen alan da kameraya yansıyor.