ASAYİŞ - 07 Mayıs 2025 Çarşamba 03:14

Kula’da bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

A
A
A
Kula’da bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

Manisa’nın Kula ilçesinde iki şahıs arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi ağır yaralanırken, şüpheli kendi isteğiyle emniyete teslim oldu.


Olay, saat 23.45 sıralarında Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. K.K. isimli şahıs, M.T. tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın ardından bıçaklayan şahıs M.T. emniyete teslim olurken bıçaklanan şahsın ise Kula Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Manisa Celal Bayar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.


İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Öte yandan emniyete teslim olan M.T.’nin gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



Kula’da bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.