SPOR - 12 Aralık 2024 Perşembe 14:26

Manisa FK yönetimi istifa etti

A
A
A
Manisa FK yönetimi istifa etti

Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden Manisaspor ile Trendyol 1. Lig takım Manisa FK’nın birleşme süreci hızlandı. Sürecin sorunsuz işlemesi için Manisa FK yönetimi istifa ettiğini duyurdu.


Manisa’nın en önemli marka değerlerinden bir olan ve Türk futboluna kazandırdığı futbolcular ile uzun yıllar Süper Lig’de mücadele eden, yaşadığı mali krizler sonrası Manisa Süper Amatör Küme’ye kadar gerileyen Manisaspor ile Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü birleşecek. Geçtiğimiz günlerde her iki kulüp yöneticilerinin bir araya gelerek yaptığı görüşmenin ardından Manisa FK Yönetimi, bugün yazılı bir açıklama yayımlayarak, sürecin doğru ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için istifa ettiklerini duyurdu.


Manisa FK yönetiminden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


“Manisa’nın bir değeri olarak sahip çıktığımız, Manisa’nın marka yüzü ve birleştirici gücü olarak gördüğümüz Manisa Futbol Kulübümüzün, Manisaspor ile birleşme sürecinin doğru ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesi gayesiyle, Manisa Futbol Kulübü yönetiminden bugün itibariyle istifa ediyoruz. Ortaya çıkacak sürecin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.”



Manisa FK yönetimi istifa etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Van’da sokak köpeği dehşeti: 11 yaşındaki çocuk parçalamaktan son anda kurtuldu Van’ın Muradiye ilçesinde okul çıkışı 5 başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki çocuk, çevredeki bir servis şoförünün müdahalesiyle ölümden döndü. Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 16.30 sıralarında Muradiye ilçesi Gönderme Mahallesi’nde meydana geldi. Okuldan çıktıktan sonra evine gitmek üzere yola koyulan 11 yaşındaki Y.A. isimli çocuğa bir anda çevresini saran 5 başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeklerin arasında kalarak dehşeti yaşayan küçük çocuk, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı ısırık darbeleriyle ağır yaralandı. Saldırı esnasında tesadüfen bölgeden geçmekte olan bir okul servisi şoförü, durumu fark ederek hemen müdahale etti. Şoförün çabalarıyla köpeklerin elinden kurtarılan çocuk olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunda derin yaralar ve diş izleri bulunan çocuğun sağlık durumunun takip edildiği öğrenildi. Hastanede çocuklarının iyileşmesini bekleyen aile ve yakınları ise bölgedeki başıboş köpek sorununa dikkat çekerek yetkililerden taleplerini dile getirdi. Daha önce benzer bir olayda hayatını kaybeden Hamza’yı hatırlatan aile fertleri, "Kendi çocuklarımızın da ölmesi mi gerekiyor? Bu soruna artık kalıcı bir çözüm bulunmalı" diyerek tepkilerini dile getirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.