ASAYİŞ - 25 Nisan 2025 Cuma 12:10

Manisa’da 33 motosiklet trafikten men edildi

A
A
A
Manisa’da 33 motosiklet trafikten men edildi

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen motosiklet ve motorlu bisiklet denetiminde 326 araç ve sürücüsüne 1 milyon 234 bin 186 TL idari para cezası uygulanırken 33 motosikletin de trafikten men edildiği bildirildi.


Manisa İl Emniyet Müdürlüğünce 24 Nisan Perşembe günü, 45 ekip 91 personelin katılımıyla motosiklet ve motorlu bisiklet denetimi gerçekleştirildi.


Yapılan denetimde 1.009 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği, kusurlu görülen 326 araç ve sürücüsüne toplam 1 milyon 234 bin 186 TL idari para cezası uygulandığı açıklandı. Yapılan denetimlerde 33 motosikletin trafikten men edildiği ve 2 sürücünün de belgesinin geri alındığı bildirildi.



Manisa’da 33 motosiklet trafikten men edildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Siyasi partiler PMD’yi ziyaret etti Siyasi parti grupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Parlamento Muhabirleri Derneğini (PMD) ziyaret etti. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, beraberindeki TBMM Katip Üye Nermin Yıldırım Kara ve Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ile PMD’yi ziyaret etti. Günaydın, Suriye’de yaşananlara ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti hem kendi ülkesinde hem de bölgede barışı, demokrasiyi tesis edebilmek için ortak akla ve yönetim gücüne dayanmak zorundadır" dedi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez de, TBMM Katip Üye Yasin Öztürk ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı ile birlikte PMD’yi ziyaret etti. Çömez, en düşük emekli aylığının 20 bin TL’ye yükseltilmesine ilişkin kanun teklifine ilişkin, rakamın açlık sınırının altında ve kabul edilemez olduğunu söyledi. Çömez, Suriye ile ilgili gelişmeleri değerlendirerek, "Suriye’nin güneyi İsrail tarafından işgal edildi. Fırat’ın doğusunda PYD-YPG’nin hakim olduğu bölge var. Biz bunlarla birlikte Suriye’de bütün toplum kesimlerinin güvenliğinin teminat altına alınması ve orada huzur ve istikrarın sağlanması gerektiğini savunuyoruz" ifadelerini kullandı. Taşçı da gazetecilerin çalışma şartlarını eleştirerek, "Gazeteciler düşük ücretlilerin haklarını savunuyorlar ama dönüp baktığımızda kendileri de çok düşük ücretlerle çalışıyorlar" şeklinde konuştu.