SPOR - 13 Ağustos 2022 Cumartesi 19:02

Spor Toto 1. Lig: Manisa FK: 0 - Boluspor: 1

A
A
A
Spor Toto 1. Lig: Manisa FK: 0 - Boluspor: 1

Spor Toto 1.

Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Manisa Futbol Kulübü, sahasında ağırladığı Boluspor’a 1-0 mağlup oldu.



Maçtan dakikalar


11. dakikada Boluspor’da Gökhan Karadeniz’in ceza sahası dışı sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, barajı aşan top az farkla yan ağlarda kaldı.


14. dakikada Nizamettin’in pasıyla orta saha yakınlarında topla buluşan Diallo, hızla girdiği ceza sahası içerisinde topu müsait pozisyondaki arkadaşı Gakpa’ya çıkardı. Gakpa’nın bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ancak hakem VAR incelemesinde Diallo’nun ofsayt pozisyonunda olduğunu belirterek, golü iptal etti.


24. dakikada Burak Altıparmak’ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Erhan’ın şutunda, meşin yuvarlak uzak direğin dibinden dışarı çıktı.


53. dakikada Boluspor atağında sağ kanattan Balde’nin arka direğe ortaladığı topa Gökhan Karadeniz’in bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak yan direğe çarparak oyun alanının dışına çıktı.


54. dakikada Boluspor’da Oulare, sol kanatta Çağrı’ya yaptığı faul sonrası hakem tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla cezalandırılarak oyun dışına gönderildi.


90. dakikada Boluspor atağında Bülent’in sol kanattan ortaladığı topa altıpas içerisinde Balde’nin düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1


90+3. dakikada Hakan Barış’ın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Batuhan Kör’ün dar açıdan sert vuruşunda, kaleci Çağlar son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.



Stat: Mümin Özkasap


Hakemler: Adem Cinek xx, Cemal Alpay xx, Mehmet Şengül xx


Manisa FK: Birkan x, Ayberk x, Ba x, Domgjonas xx, Çağrı xx, Nizamettin xx (Hakan Barış dk. 75 x), Burak Altıparmak x (Prib dk. 70 x), Gakpa xx (Adem dk. 75 x), Erhan x (Batuhan Kör dk. 62 x), Grezda x (Selim dk. 46 x), Diallo x


Yedekler: Ömer, Veli, Mert, Fırat


Teknik Direktör: Levent Eriş


Boluspor: Çağlar xx, Hakan Bilgiç xx, Oulare x, Onur xx, Bülent xx (Batuhan İşçiler dk. 90+2 ?), Burak Asan xx, Landel xx, Bregu x (Ercan dk. 62 xx), Gökhan Alsan xx (Ngandu dk. 46 xx), Gökhan Karadeniz xx (Tugay dk. 77 xx), Furkan x (Balde dk. 46 xxx)


Yedekler: Selmani, Muhammet, Arda, Ensar


Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar


Gol: Balde (dk. 90) (Boluspor)


Kırmızı kart: Oulare (dk.53) (Boluspor)


Sarı kartlar: Ayberk, Hakan Barış (Manisa FK), Gökhan Alsan, Balde (Boluspor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Mayıs ayında yağan dolu üreticiyi vurdu Denizli’nin Buldan ilçesinde etkili olan şiddetli dolu yağışı, üzüm ve zeytin başta olmak üzere ekili arazilere zarar verdi. Yaklaşık 5 santimetre biriken dolu, şehir stadını ve sokakları beyaz örtüyle kapladı. Son yılların en kurak kış mevsimi geçiren Denizli’de bugün aniden bastıran şiddetli dolu yağışı Bulda ilçesindeki tarım arazilerinde büyük zarar yol açtı. Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı dolu yağışı, öğleden sonra etkili olmaya başladı. Buldan ilçesi ve çevresinde yaklaşık yarım saat devam eden dolu yağışı nedeniyle cadde, sokak ve arazilerde 5 santimetreyi bulan dolu birikintileri oluştu. Günlük yaşamı ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyen şiddetli dolu yağışı, Buldan Şehir Stadını da bembeyaz bir örgütle kapladı. Buldan şehir merkezinin yanı sıra Doğanköy, Oğuz, Bölmekaya ve Yenicekent mahallelerinde daha fazla etkili olan dolu yağışı, başta meşhur Sultani üzüm bağları ve zeytinlikler olmak üzere meyve bahçeleri ve daha kısa bir süre önce dikilmiş olan sebze fidanlarına zarar verdi. Yeni oluşmaya başlayan meyveleri ve yaprakları döken dolu, sebze fidelerini de kırdı. Buldan Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Özkan Gümüş, yaptığı açıklamada öğleden sonra etkili olan şiddetli dolu yağışının başta zeytin olmak üzere kayısı, erik, badem, kiraz, vişne ağaçlarında, üzüm bağlarında ve sebze ekili arazilerde büyük zarara yol açtığını belirtti.