GENEL - 04 Ocak 2020 Cumartesi 16:48

AK Parti Mardin İl Başkanı Kılıç muhtarlar ile bir araya geldi

A
A
A
AK Parti Mardin İl Başkanı Kılıç muhtarlar ile bir araya geldi

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mazıdağı ilçesindeki muhtarlara bir araya geldi.

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mazıdağı ilçesindeki muhtarlara bir araya geldi.


Mazıdağı İlçe Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen muhtarlarla buluşma ve istişare toplantısına Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, İlçe Koordinatörü Muharrem Çakar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Başkanı Faruk Kılıç ve parti yöneticileri, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının dilek ve temennilerini dinledi, sorunlar ve çözüm önerileri üzerinden görüş alışverişinde bulundu. Kırsal mahallelerin muhtarları toplantıda söz alarak sorunlarını dile getirdi. Muhtarlara hitap eden Kılıç, muhtarların dertlerini dinlemek, sorun ve sıkıntılarına çare olmak için sık sık bir araya gelerek çözümler üreteceklerini söyledi. Kılıç, "AK Parti Mardin teşkilatı olarak sizler için daima hazır olacağız. Çünkü bizlere sunduğunuz taleplerin tamamının vatandaşın ve mahallenin sorunlarının olduğunu biliyoruz. İnşallah bizler elimizden geldiği kadarıyla sorunu çözebiliyorsak biz çözeceğiz, üst makamlara iletmemiz gerekiyorsa iletiriz. Yeter ki vatandaşımızın huzurunu bozacak, yaşam alanını kısıtlayacak her türlü olumsuzluğu bertaraf etmiş olalım" dedi.


Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Tetik: "Nazilli esnafının sorunlarını biliyoruz” Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ve yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Başkan Tetik Nazilli esnafının sorunlarını bildiklerini gerekli desteğe vermeye çalışacaklarını kaydetti. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mazbatasını alır almaz vatandaşlarla iç içe olan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ve yönetimi ile bir araya gelen Tetik, ilçenin yerel ekonomisinin mihenk taşı olan esnafların kalkınması ve gelişmesi için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Nazilli’nin ekonomik anlamda çok güçlü olduğunu ve bu potansiyelin iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Tetik; “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Onların derdi bizim derdimiz. Hazırladığımız projelerle Nazillimizin ekonomik gücünü ortaya çıkaracağız. Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizle istişarelerde bulunduk. Taleplerini dinledik. Gerekli notlarımızı aldık. Nazik ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve kıymetli yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Tetik’e teşekkür eden Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Öztunç, Nazilli Belediyesi ile her zaman koordineli bir şekilde çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.
Samsun Başkan Kurnaz: “İlkadım’da hizmetin en iyisini hemşerilerimizle buluşturacağız” İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "İlkadım, Samsun’un kalbidir. İlkadım’da hizmetin en iyisini hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi. Başkan İhsan Kurnaz, esnaf ziyareti gerçekleştirerek hem esnaflarla sohbet etti hem de taleplerini dinledi. Talepleri tek tek not aldırdı. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan İhsan Kurnaz, bu durumdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İlkadım’da büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleşeceğini kaydetti. Seçim dönemi İlkadımlı hemşehrilerine verdikleri sözleri tek tek yerine getireceklerini vurgulayan Başkan Kurnaz "Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Çok çalışmak durumunda olduğumuzun bilincindeyiz. Hemşehrilerimiz şunu iyi bilsin: Samsun’un kalbi İlkadım’daki büyük değişimi ve dönüşümü günden güne fark edecekleri bir dönem artık başlamıştır. İlkadım, Samsun’un kalbidir. Hak ettiği hizmetleri talep etmek ve almak en doğal hakkıdır. Bütün çalışmalarımızda bu şiarla hareket edeceğiz" diye konuştu. "İlkadım hizmetin en iyisine layık" Yeni dönemde İlkadım’ın insan odaklı hizmetlerle anılacağına dikkat çeken Başkan İhsan Kurnaz, "Şehir ekonomisinin bel kemiği olan esnafımız bizim için çok değerli. Esnaflarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinliyoruz. Planladığımız projeleri, gerçekleştireceğimiz hizmetleri de yine hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın taleplerine göre şekillendiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu. Talepleri tek tek not aldırdı İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Başkanımız görevi daha yeni devraldı. Ancak sahaya erken çıktı. Belediye Başkanımızı sahada görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kendisiyle konuşma, sohbet etme, talep ve sorunlarımızı kendisine iletme fırsatı bulduk. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler. Hemşehrilerinin taleplerini dinleyen ve tek tek not aldıran İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediye olarak yapılacak hizmetler ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendirmeler yapmak üzere ziyaretlerin artarak devam edeceğini ifade etti.
Samsun Başkan Sandıkçı: “Canik için seferberlik halinde çalışıyoruz” Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler kazandırmak için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Üstyapı ve altyapı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, sosyal donatı alanlarının bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade etti. Sahada çalışmalara yoğun bir şekilde devam ederken, ilçeye kazandırılacak yeni eser ve hizmetlerin planlamalarını titizlikle gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi. “İlçemize değer katmaya devam edeceğiz” İlçeye yeni eser ve hizmetler kazandırmak için gayretle çalıştıklarını vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçemizde çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz. Tüm ekiplerimizle sahada yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürürken, ilçemize kazandıracağımız yeni projelerin ve yatırımların planlamalarını hassasiyetle gerçekleştiriyoruz. Canik’imiz için seferberlik halinde çalışıyoruz. Modern yaşam alanları, güvenli ve konforlu yollar, gözde sosyal donatı alanlarıyla ilçemize değer katmaya devam edeceğiz. Her alanda gelişmeye devam eden bir Canik’e şahitlik etmeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.