YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:43

MARDİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI SU ŞEBEKELERİNİ YENİLİYOR

A
A
A
MARDİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI SU ŞEBEKELERİNİ YENİLİYOR

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, tamamına yakını çürüyen 50 yıllık su şebekesinin şehre su sağlayan ana dağıtım depolarını çamurla doldurup kirlenmesine neden olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; çamur ve kir dolu su deposu manzarasının su şebekesini yenilemekle ne kadar isabetli bir iş yaptıklarını bir kez daha gözler önüne serdiğini belirtti. Eski olan ve hastalık saçan su şebekesinin sık sık arıza vermesinden dolayı, ana su depoları çamur doluyordu. Halk sağlığı için ciddi tehlike saçan su depoları temizlenerek bakıma alındı. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; "Tamamına yakını çürüyen su şebekesi sık sık arıza veriyor. Arızalar yüzünden ana
su depoları çamur ve kirle doluyordu. Manzara ortada. Halkımız sağlıklı su tüketemiyordu. Gördüğümüz manzara bizim su şebekesini yenilemekle ne kadar isabetli bir iş yaptığımızı gözler önüne seriyor. Kazılardan dolayı halkımıza geçici olarak rahatsızlık veriyoruz. Ama bu işi başlatmasaydık ileride halkımız bunun faturasını çok daha ağır ödeyecekti. Popülist davranmıyoruz, göz boyamıyoruz. Halkımıza gerçekleri anlatıyoruz. Mardin’in gerçekten kronikleşen sorunlarını çözüyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir