ASAYİŞ - 06 Eylül 2021 Pazartesi 12:55

Mardin’de kaybolan Ümüd Can’dan 3 gündür haber alınamıyor

A
A
A
Mardin’de kaybolan Ümüd Can’dan 3 gündür haber alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçtiğimiz 3 Eylül Cuma günü öğle saatlerinde ortadan kaybolan Ümüd Can Özden’den haber alınamıyor.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçtiğimiz 3 Eylül Cuma günü öğle saatlerinde ortadan kaybolan Ümüd Can Özden’den haber alınamıyor.


Alınan bilgiye göre, İzmir Buca Atatürk Spor Lisesi 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Ümüd Can Özden, geçtiğimiz hafta akrabalarını ziyaret etmek için Mardin’in Kızıltepe ilçesine geldi. 3 Eylül Cuma günü dışarıya yemek yemek için çıkan Özden’den akşama kadar haber alınamayınca ailesi kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri tarafından her yerde aranan Özden’den 3 gündür haber alınamıyor.



Son görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı


Ümüd Can Özden Kızıltepe Tepebaşı Mahallesi Urfa Caddesi Cumhuriyet Meydanı otobüs duraklarında bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyor. Görüntülerde Özden’in beyaz tişört, siyah-beyaz şapka ve siyah maske taktığı görülüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Tır refüje devrildi, yardım etmek için duran araca başka araç çarptı: 6 yaralı Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hayvan yemi yüklü tır refüje devrildi. Kazayı görerek yardım etmek için yolda duran otomobile ise başka bir araç çarptı. Her iki kazada toplam 6 kişi yaralandı. Kaza, Aksaray - Konya Karayolu 18. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Konya istikametine seyreden Mustafa C. (52) idaresindeki 42 AKK 368 plakalı Mercedes marka hayvan yemi yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje devrildi. Aynı istikamette seyreden ve Bingöl’den Manisa’ya giden Mehmet Bingöl (53) yönetimindeki 06 FRZ 429 plakalı Citroen marka araç sürücüsü, kazayı görünce yardım etmek amacıyla dörtlü flaşörlerini yakarak yolun sağına park etti. Araçtan inmek istediği sırada, yine aynı istikamette seyreden Gökhan T. (38) idaresindeki 68 AAY 367 plakalı Toyota marka otomobil, duran aracı fark etmeyerek arkadan çarptı. İlk kazada tır sürücüsü Mustafa C. yaralanırken, meydana gelen ikinci kazada da arkadan çarpan Toyota marka araç sürücüsü Gökhan T. ve araçta yolcu olarak bulunan Halil İbrahim T., Perihan T., Elif T. Abdullah T. olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine adrese çok sayıda ambulans, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis ve jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazayı anlatan Citroen marka araç sürücüsü Mehmet Bingöl, "Ben bu yoldan geliyordum. Buraya gelince baktım araç devrilmiş. Onu görünce dörtlülerimi yakıp durdum. Arkadan gelen araç hızla gelip bana vurdu. Vurmanın etkisiyle buradan ters istikamete döndüm. Yardım etmek için durdum" dedi.