YEREL HABERLER - 22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:26

Anamur’da kurban satış pazarı hazır

A
A
A
Anamur’da kurban satış pazarı hazır

Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban bayramı hazırlık çalışmaları son hızıyla sürüyor. Akarca Mahallesinde bulunan mezbahane önünde geçtiğimiz yıl yapılan kurban satış yerleri yaklaşan bayram öncesi elden geçirilerek hazır hale getirildi.
Vatandaşların kurban alışverişlerini yapabileceği düzenli bir ortamın sağlanması için Anamur Belediyesi Mersin Büyükşehir belediyesi işbirliği ile çalışmaları tamamlandı. Kurban satış pazarında satılacak kurbanlıkların da düzgün bir ortamda vatandaşlara sunulması için Mersin Büyükşehir Belediyesi Veterineri Hasan Kızmaz, çalışmalar gerçekleştirilirken hazır bulundu. Anamur’un çeşitli noktalarında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan mobil mezbahaneler ve Anamur mezbahanesi bu yıl da vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.
Kurban kesim noktaları Anamur Zabıta Müdürlüğünce kurban bayramı öncesi vatandaşlara duyurulacak. Öte yandan Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her yıl kurban bayramı öncesi dağıttığı ve kurban bayramına özel yaptırılan büyük boy et poşetlerini yine dağıtacak. Kurban Satış Pazarında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’a kalıcı olarak gönderilen Hayvan Ambulansı veteriner hekim gözetiminde hazır bulundurulacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir