YEREL HABERLER - 27 Ocak 2012 Cuma 11:07

YAŞLILARA GÜZELLİK JESTİ

A
A
A
YAŞLILARA GÜZELLİK JESTİ

Mersin’in Erdemli İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kuaförlük hizmetini huzurevi sakinlerinin ayağına getirdi. Erdemli Huzurevi’nde kalan yaşlıların saç kesimi, cilt bakımı ve makyajı kursiyerler tarafından yapıldı.
Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ömer Okur, Erdemli Huzurevi ile gerçekleştirilen işbirliği ile bir dizi etkinlik başlattıklarını belirterek, "Saç bakımı ve temel makyaj eğitimi gören kursiyerlerimiz eğitimlerini sürdürürken, toplum yararına çalışmalarda da bulunuyor. Bu doğrultuda bugün yaşlılarımızın saç kesimi, cilt maskeleri ile birlikte temel cilt bakımları ve makyajları yapılıyor" dedi.
Kurs usta öğreticisi Melek Göküş de kursiyerlerin eğitimde olduğu gibi toplum yararına hizmetlere de severek katıldıklarını ifade etti. Göküş, "Bir yandan yaşlılarımızı mutlu ederken, diğer taraftan kendilerinin bizim için ne kadar değerli olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Onları sevindirebildiysek, gülümsetebildiysek ne mutlu bizlere" diye konuştu.
Erdemli Huzurevi Müdürü Tevfik Kılınç ise, “İki kurumun işbirliğiyle yaşlılarımızın hayatına bir heyecan geldi. Bu etkinlikleri önemli buluyoruz. Yaşlılarımız için daha güzel etkinlikler gerçekleştirmek için fikir birliği yapacağız” şeklinde konuştu.
Huzurevi sakinleri ise etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir