YEREL HABERLER - 21 Ocak 2014 Salı 12:09

Mersin İdmanyurdu'nda Galibiyet Sevinci

A
A
A
Mersin İdmanyurdu'nda Galibiyet Sevinci

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, Orduspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.
Ligin ikinci devresine sahasında güçlü rakibi Orduspor'u 1-0 yenerek 3 puanla başlayan Mersin İdmanyurdu, şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Dün akşam Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda oynanan karşılaşma sonrası Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Orduspor galibiyetini stadyum önünde bazı yöneticilerle birlikte halay çekerek kutladı.
Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. İkinci devrenin ilk haftasının kendileri için 'bay' geçmesinin de çalışmalara olumlu yansıdığını vurgulayan Kahramanlı, bu süreçte isabetli transferler yaptıklarını da söyledi.
Orduspor galibiyetinin de kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Orduspor, şampiyonluk yolunda rakibimiz olan bir takım. Kendi sahamızda bu maçı almamız gerekiyordu. Bu galibiyetten dolayı futbolcularımızı kutluyorum. Hakikaten güzel, zevkli bir maç izledik. Herkes keyif aldı. İlk yarı özellikle çok keyifliydi" dedi.
Mersin İdmanyurdu olarak bu saatten sonra kaybetme lükslerinin bulunmadığını, her maçı kazanarak üst sıraları zorlamaları gerektiğini belirten Kahramanlı, "Önümüzdeki hafta Karşıyaka deplasmanına gidiyoruz. İnşallah o maçı da kazanıp bir seri yakalamak istiyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz. Çok şükür takımda her hangi bir sıkıntı gözükmüyor. Süreci en iyi şekilde değerlendirip hak ettiğimiz Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Devre arası sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan Raheem Lawal konusunda ise Kahramanlı, parasını aldığı halde Lawal'ın tek taraflı takımdan ayrılmasının cezai müeyyide gerektirdiğini belirterek, "Kampa gitmeden önce tüm futbolcularımızın parasını ödedik. Lawal'ın parası da Ocak ayının 3'ünde hesabına yatırıldı. Ancak buna rağmen bu oyuncu sözleşmesini tek taraflı feshetti. Avukatlarımız konuyla ilgili dava açtı. Türkiye'de bazı takımlar Lawal ile ilgileniyor. Bizimle uzlaşmak istediler. Hatta bunun için 500 bin Euro teklif ettiler. Ancak biz kabul etmedik. Lawal bu hareketinden dolayı mutlaka ceza alacak ve Türkiye'de her hangi bir takımda oynayamayacak" şeklinde konuştu.
Ali Kahramanlı, Ocak ayında ertelenen kongrenin 1 Şubat 2014 tarihinde yapılacağını da dile getirerek, şöyle devam etti:
"Kongre çalışmaları devam ediyor. Yönetim oluşturmaya çalışıyoruz. Yüzde 70 oluşmuş durumda. İnşallah yeni oluşacak olan daha güçlü bir yönetim ile Mersin İdmanyurdu'nu hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız. Bizim kapımız herkese açık. Biz bu süreçte bütün kesimlerin yer almasını istiyoruz. Bu süreci herkesin desteğini, katkısını alarak en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir