YEREL HABERLER - 12 Şubat 2014 Çarşamba 09:45

Mersin İdmanyurdu Yönetiminden Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

A
A
A
Mersin İdmanyurdu Yönetiminden Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.
Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü’nün yeni yönetiminin kulüp için hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulunan Güzeloğlu, görevde bulunduğu süre boyunca Mersin İdmanyurdu’nu her açıdan desteklediklerini belirterek, "Mersin İdmanyurdu, ilimizin gelişimi ve tanıtımı adına çok büyük katkılar verdiğini yakinen izlediğimiz bir kulübümüzdür. Kulübümüzün 6 yıl boyunca başkanlığını üstlenen Ali Kahramanlı ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Mersin İdmanyurdu’nun PTT 1. Lig’de bu yıl şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak zirve mücadelesi verdiğini görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Güzeloğlu, "Bu sezon doğrudan Süper Lig’e yükselmek ve 1 yıl aradan sonra tekrar özlediğimiz süper ligde mücadele etmek amacındayız. Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonunda oluşan yeni yönetime ilimizin iş adamlarının, spora gönül veren insanlarının bu konuda katkı koyacak kesim ve kişilerinin muhakkak destek olması gerektiğinin altını çiziyorum” diye konuştu.
Güzeloğlu, Mersin İdmanyurdu’nu ileriye ve güzel bir geleceğe taşımanın hem kendileri için hem de Mersin için önemli bir öncelik ve ödev olduğunu aktardı.
"MERSİN İDMANYURDU'NUN HER ZAMAN YANINDA OLDUK, OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ"
Mersin Valiliği olarak Mersin İdmanyurdu’nun her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydeden Güzeloğlu, şöyle devam etti; "Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Mersin idmanyurdu Mersin’i tanıtan, Mersin’in marka değerini arttıran ve Mersin ismini ve imajını hak ettiği Süper Lig’e taşıyan önemli bir kurumdur. Bu doğrultuda katkı veren başta kulüp başkanımıza, bugüne kadarki tüm çalışma arkadaşlarına, bu süreçte katkı koyacak tüm kişi kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum. Tüm Mersinlileri bir kez daha Mersin İdmanyurdumuzu her şeyiyle sahiplenmeye, bugüne kadar verdikleri destekleri arttırarak geliştirmeye ve yeni yönetim ile birlikte bu güzel hedeflere doğru hep birlikte yol almaya davet ediyorum.”
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise, ziyareti, yeni oluşan yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Zaten genel kurul öncesi Valimizden desteklerini istedik. Bu yönetimin oluşmasında Valimizin de önemli katkıları bulunmaktadır. Güçlü yönetimimiz ile bundan sonraki süreçte Sayın Valimizin de desteği ile Mersin İdmanyurdumuzu yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükseltmek amacındayız ve buna yürekten inanıyoruz. Projelerimizi Valimizle paylaştık. En kısa sürede tesislerimizin temelini atmayı planlıyoruz. Sayın Valimize kulübümüze verdiği desteklerden ötürü sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Kahramanlı, projeleri arasında kurumsallaşma, başarılı bir altyapı oluşturma ve tesisleşmenin yer aldığını sözlerine ekleyerek, Vali Güzeloğlu'nu pazar günü oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasına davet etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir