GÜNDEM - 23 Kasım 2023 Perşembe 12:49

Hatayspor’dan Başkan Özyiğit’e teşekkür

A
A
A
Hatayspor’dan Başkan Özyiğit’e teşekkür

Hatayspor Futbol Kulübü Genel Menajeri Fatih İlek, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e deprem sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür ederek 6 Şubat’ı temsil eden takım formasını hediye etti.


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Hatayspor Futbol Kulübü Genel Menajeri Fatih İlek’i ağırladı. 6 Şubat depremlerini temsil eden formalarını Başkan Özyiğit’e hediye eden İlek, dayanışmaya sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti. İlek’e ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özyiğit, iç saha maçlarını Mersin’de oynayan Hatayspor’a Süper Lig’de başarılar diledi.


6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde bölgede yaşayan ve Mersin’e gelen depremzedeler için tüm imkanlarını seferber eden Yenişehir Belediyesi, yaraların sarılması için dayanışma örneği göstermişti.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.