SPOR - 02 Mayıs 2024 Perşembe 16:39

Şampiyon sporcudan Rektör Prof. Dr. Arıöz’e ziyaret

A
A
A
Şampiyon sporcudan Rektör Prof. Dr. Arıöz’e ziyaret

Toros Üniversitesi Hemşirelik 1. sınıf öğrencisi Duhanur Şeker, Türkiye Üniversiteler Arası Şampiyonası’nda bilek güreşi branşında sağ ve sol kolda Türkiye birincisi oldu.


Şampiyonada gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Şeker, yetenekleriyle üniversite camiasında gurur kaynağı oldu. Şampiyon sporcu, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Nur Dinç ile başarısının gururunu yaşamak ve desteklerini sunmak için Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz’ü ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Arıöz, sporcuyu tebrik ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şeker ise üniversitesini başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade etti.


Toros Üniversitesi’nin, öğrencilerin sportif başarılarını desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceği bildirildi.



Şampiyon sporcudan Rektör Prof. Dr. Arıöz’e ziyaret

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Aliağa Petkimspor, turu zora soktu Aliağa Petkimspor, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final 1. maçında Fenerbahçe’ye deplasmanda 102-72 kaybederek bir üst tura yükselme şansını zora soktu. Sarı-lacivertliler, İzmir’de oynayacakları müsabakayı da kazanması halinde adını yarı finale yazdıracak. Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, play-off çeyrek final 1. maçında Fenerbahçe ile İstanbul’da karşı karşıya geldi. İstediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlanan İzmir ekibi, müsabakayı 102-72 kaybetti ve seride 1-0 geriye düştü. Karşılaşmaya dair açıklamalarda bulunan Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, “Fenerbahçe iyi bir EuroLeague maçı temposunda oynadı. Top paylaşımları ve hızları çok yüksekti. Çok büyük bir yüzde ile 19 tane 3 sayılık isabet buldular. Onların basketboluna kendi çerçevemizde ayak uydurmakta zorluk yaşadık. Play-off oynuyoruz, işimizin çok zor olduğunun farkındayız. Tabii ki rakibimize çok saygı duyuyoruz. Bugüne kadar evimizde iyi basketbol ile iyi sonuçlar aldık. İzleyenlere kendimizi daha iyi ifade etmenin yollarını arayacağız. İyi bir basketbol takımı olduğumuzu bir kez daha göstermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan eşleşmedeki ikinci maç yarın İzmir’de oynanacak. Aliağa Petkimspor’un kazanması halinde seride durum 1-1’e gelecek ve yarı finalisti belirleyecek olan son maç 20 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’da oynanacak. Petkimspor, evinde de mağlup olması durumunda sezonu play-off çeyrek final aşamasında noktalayacak.