YEREL HABERLER - 21 Aralık 2011 Çarşamba 13:19

MİLFOLK YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

A
A
A
MİLFOLK YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

MİLFOLK 2011-2012 sezonu çalışmalarına başladı. MİLFOLK Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Yiğit, tüm branşların eğitimli ve belgeli hocalar eşliğinde, yeterli talep olması durumunda başlatılacağını ifade etti.
MİLFOLK olarak 2011-2012 sezonu çalışmalarına Halk Eğitimi Merkezi ve Menar Mental Aritmetik Merkezi ile işbirliği halinde başlamayı planladıklarını açıklayan MİLFOLK Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Yiğit, kendilerinin sadece Türk kültürünü her yaştan vatandaşa sevdirmek gayreti içinde olduklarını belirtti.
2011-2012 faaliyet döneminde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Oğuz Yiğit, “Bu dönemde belirli gün ve saatlerde Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümüne seçmeyi düşünen ilköğretim ikinci kademe öğrencilerine yönelik bağlama, gitar, piyano, keman dersleri vereceğiz. Halkoyunları çalışmasını en fazla 6 kişilik özel guruplar haftada bir gün gerçekleştireceğiz. Derneğimize üye kazandırmak ve üyeliği özendirmek amacıyla, üyelerimize bale kursu hariç diğer kurs ücretlerinden yüzde 50 indirim yapılacaktır” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir