SPOR - 26 Mart 2019 Salı 10:00

Muğla’da Orman Haftası Satranç Turnuvası

A
A
A
Muğla’da Orman Haftası Satranç Turnuvası

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yapılan satranç turnuvası 23-24 Mart günlerinde gerçekleştirildi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yapılan satranç turnuvası 23-24 Mart günlerinde gerçekleştirildi. Menteşe Belediyesi Konakaltı Kültür Merkezinde yapılan turnuvaya 35 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Ormancılar Derneği Muğla Temsilcisi Ümit Portakal verdi.


Türkiye Ormancılar Derneği Muğla Temsilcisi Ümit Poratakal yapılan turnuvayla ilgili şu bilgileri verdi; “TOD Muğla Temsilciliği olarak 2019 yılı etkinlik programlarımızdan olan Satranç Turnuvamızı 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Turnuvamız Menteşe ilçe Belediye başkanlığının ücretsiz olarak iki günlüğüne Derneğimize tahsis ettiği Konakaltı Kültür Merkezi salonunda Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe Temsilciliğinin katkıları ile yapılmıştır.6 tur yapılan turnuvaya Menteşe, Yatağan, Milas, Ortaca, Marmaris, Fethiye ve Denizli’den 35 sporcu katılmıştır.


Turnuva sonucunda ilk üçe kupa ve çeyrek altın ile gram altın ödülleri, 4-10.cu olan sporculara derece madalyası ve katılan tüm sporculara da katılım belgesi ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğümüzden temin edilen ve içerisinde kalem kutusu, Bitki çayları ile Derneğimizin el broşürünün bulunduğu hediye paketleri verilmiştir. Katılan tüm sporcularımızı ve ailelerini çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Katkılarından dolayı TSF Menteşe temsilcisi ve turnuva başhakemi Barış Öztürk ve ile Turnuva hakemi M. Emin Kocakaplan’ı teşekkür ediyorum”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.