YEREL HABERLER - 18 Ocak 2012 Çarşamba 09:45

ENGELLİLERDEN BAŞKAN SAATCI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

A
A
A
ENGELLİLERDEN BAŞKAN SAATCI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti.
“Engelli dostu başkanımız bir tanedir, Allah onu bizden ayırmasın diyen” Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün, “Engelli dostu başkanımızın o ince düşüncesi sayesinde Belediyemizin dernekler için yapacağı yeni binada bize de yer verilmiş olması bizleri çok mutlu edecektir” dedi.
“Başkanımız her zaman her yerde bizlerin tüm engellilerin dostu olmuştur. Fethiye’miz bu anlamda çok şanslıdır. O bakımdan kendisini çok seviyoruz. Bildiğiniz gibi başkanımız Fethiye’de topluma faydalı görev yapan tüm dernekleri aynı çatı altında toplamaktadır” diyen Mehmet Üstün, “Kendisine hem teşekkür etmek, hem de 2012 yılında başarılar dilemek amacıyla bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik” dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise “Altı Nokta derneğimizin ziyaretinden dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum, kendilerine bu güzel sözlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Onların isteklerini yerine getirmek her vatandaşın asli görevidir. Kendisinin de ifade ettiği gibi İnşallah Fethiye’de bu anlamdaki sivil toplum örgütlerini ve muhtarlar derneğimizi bir çatı altında toplayacağız. İnşaat başlar başlamaz 6 ayda bitiririz herhalde ve beni de bu heyecanlandıran bir projedir. Sivil toplum derneklerinin aynı çatı altında olması hem kendileri açısından hizmet kalitesini arttıracaktır hem de, hepsinin bir arada bulunması bana göre bir bütünlük oluşturacaktır” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir