EĞİTİM - 21 Mayıs 2022 Cumartesi 09:51

Köyceğiz’de polislerden öğrencilere eğitim

A
A
A
Köyceğiz’de polislerden öğrencilere eğitim

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen eğitimle öğrenciler, polislik mesleğini tanıma fırsatı buldu.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen eğitimle öğrenciler, polislik mesleğini tanıma fırsatı buldu.



Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik bürosu ekipleri ile düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Gerçekleştirilen eğitimlerde polislik mesleğini daha yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, güvenlik konularında da eğitim aldı. Renkli görüntülere sahne olan eğitimlerce emniyet ekipleri de öğrencilerle birlikte hem eğlendi hem de daha güvenli bir yaşam konusunda eğitim vererek öğrencileri bilgilendirdi. Eğitimde çocuklara, “155 Polis İmdat Hattı”, “Trafik Işıkları”, “Güvenli İnternet”, “Yabancı Kişilere Karşı Yaklaşım” gibi çeşitli konularda bilgiler verildi.



Etkinlik sonunda Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğrenciler ise kendilerini bilgilendirdikleri için emniyet ekiplerine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi. Adıyaman Altınşehir Şehit Ahmet yıldırım polis Merkezinde polis memuru S.U.Ş. tarafından açılan ateş ile şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Gerçekleştirilen tören sonrası evli olan Sivas doğumlu Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’in cenazesi İstanbul’a, evli ve 2 çocuk babası olan Kahramanmaraş doğumlu Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi ise Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi. Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri, askeri erkanlar, polisler ve çok sayıda kişi katılırken, şehitlerin yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Olay bir önceki gün akşam Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydana gelmiş, polis memuru S.U.Ş., beylik tabancasıyla Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’e ateş açarak şehit etmişti. S.U.Ü., ise burada bulunan diğer polis ekiplerinin bacağına ateş etmesi sonucu yaralanmış ve etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırılmıştı.