YEREL HABERLER - 22 Ocak 2012 Pazar 14:02

MARMARİSLİ GAZİLER FETHİYE MUHARİP GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
MARMARİSLİ GAZİLER FETHİYE MUHARİP GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Marmaris Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne ziyaret etti.
Marmaris Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Azmi Özkan ile bir grup Marmarisli Gazi, Fethiye ziyaretleri sırasında Kıbrıs harekâtında yaşadıkları anılarını paylaştılar. 20 Temmuz 1974 yılında barış harekatı ile Kıbrıs’a çıkış anında bir fotoğraf çeken Marmarisli Gazi Şevket Gökmen bu fotoğrafı Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Namık Ünal’a hediye etti. Fethiye ve Marmarisli Gaziler, Şehitler Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Yağmura rağmen Fethiye ve çevresini gezen Marmaris Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği üyeleri daha sonra ilçeden ayrıldı.
Marmaris Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Azmi Özkan “iki komşu ilçe dernekleri arasında iş birliği yapabilmek için bu geziyi düzenledik” dedi. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Namık Ünal ise “Görüş alışverişinde bulunup ortak etkinlikler düzenlemek için karar aldık. Kuzey Kıbrıs’ın kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ölümünden büyük üzüntü duyduk. Merhum Denktaş, 2006 yılında Fethiye’ye gelerek derneğimizi ziyaret etmişti. Kendisini unutmayacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir