YEREL HABERLER - 03 Şubat 2012 Cuma 01:03

GENEL MERKEZE ÇEKİLEN FAKSLAR ROZET TAKILMASINI ERTELETTİ

A
A
A
GENEL MERKEZE ÇEKİLEN FAKSLAR ROZET TAKILMASINI ERTELETTİ

AK Parti’ye katılımı için Ankara’ya davet edilen Fethiye’ya bağlı Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, çekilen bazı fakslar nedeniyle rozet takım töreninde yer alamadı.
MHP’den Karaçulha Belediye Başkanı seçildikten sonra akrabası olan AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’yı genel seçimlerde destekleyeceğini açıklayan ve partisinden istifa eden Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, rozet töreni için gittiği Ankara’dan beldeye döndü. Yusuf Çaylı yaptığı açıklamada “Biz başbakan’ın hastasıyız ve Ak partiliyiz. Siyasette dur bekle zamanı da vardır. Biz siyasi arenada doğruları söyleyemeye devam edeceğiz. Rozet takılsa da takılmasa da Ak partiyi savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz. Çaylı rozet alsa da almasa da çok önemli değil. Çünkü Çaylı yine Ak partili. Genel merkeze çekilen fakslar rozet takılmasını erteletti” dedi. 2
011 yılında yapılan Genel Seçimlerde Ak parti için yoğun şekilde çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Çaylı rozet takımı ile ilgili süreci anlatarak, “Ankara’ya Kadıköy ve Karaçulha Belediye Başkanları olarak çağırıldık. Teşkilat başkanına çıktık. Arkadaşlar buradan Genel Merkeze biraz faks çekmişler. Teşkilat başkanımız benim için ‘Biraz bekleyelim, bunları inceleyelim’ dedi. Bende uygun gördüm. Çünkü iktidarın muhalefeti de olur. Bunlar olacaktır. Parti tüzüğüne uymuyorsa bekleriz dedim. Siyaset hızlı bir trendir. Biz iktidarız. Muhaliflerimiz olabilir bunlar olağan şeylerdir. Rozet takılır takılmaz. Bekliyoruz. Takılsa da fark etmiyor. Takılmasa da fark etmiyor. Biz rozet takılsın diye Ak Partiye gönül vermedik. 2011 seçimlerinde AK Partiyi savunduk ve farklı çıkardık. Bundan sonraki süreçte Rozet olsa da olmasa da Çaylı için önemli değildir. Çaylı hizmetini sürdürecek. Karaçulha’da Belediye Başkanıyız. AK Parti’deyim. Kayıt olmuşum olmamışım çok önemli değil. Biz Başbakanın hastasıyız. Siyaset dur bekle zamanıdır” diye konuştu.
AK Parti’li olduğunu sözlerinde sık, sık dile getiren Yusuf Çaylı, şunları söyledi: “Biz siyasi arenada bildiğimiz doğruları söylemeye devam edeceğiz ve söylemekten geri kalmayacağız. İktidarda da muhalefette de olsam yanlış yapıldığı yerde bu yanlıştır diyebilen kapasiteye sahibim. Karaçulha ve Karaçulha siyaseti yerindedir. Teveccühü arkadaşlara bırakıyorum. Bu saatten sonra herkes yoluna devam edecektir. Çaylı rozet taksa da takmasa da Ak partilidir”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir