YEREL HABERLER - 24 Şubat 2014 Pazartesi 11:03

Ortaca'da Motor Kazası; 2 Yaralı

A
A
A
Ortaca'da Motor Kazası; 2 Yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ortaca'dan Dalyan istikametine seyir halinde olan Ramazan Öz yönetimindeki 48 RV 958 plakalı motosiklet, Atatürk caddesi eski Değirmen kavşağına geldiği sırada yola çıkmak için kavşakta bekleyen Ümit Yaşar Çiftçi'nin kullandığı 48 RP 321 plakalı otomobile çarptı ve savruldu. Kazada motor sürücüsü Ramazan Öz'ün yanı sıra motosiklette yolcu olarak bulunan Raziye Öz yaralandı. Her iki yaralı da ambulansla Ortaca Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, her iki kişinin de kaza esnasında kask takması nedeniyle büyük bir faciadan kurtuldukları öğrenildi.
Görgü tanıkları motosikletin kavşağa yaklaştığı sırada, aracın kavşaktan çıkış yapmak için yola yaklaştığı, duran araçtan panik yapan motosikletin önce zikzak çizdiği ardından da kontrolünü kaybettiği belirtiliyor.
Aynı kavşakta Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet kontrolden çıkmış ve duvara çarpmış, motor sürücüsü Engin Demirel yaralanırken, arkasında bulunan ve kask takmadığı öğrenilen 22 yaşındaki Kadir Akkuş yaşamını yitirmişti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir