GÜNDEM - 13 Kasım 2025 Perşembe 11:57

Emekli emniyet müdürü Yıldız hayatını kaybetti

A
A
A
Emekli emniyet müdürü Yıldız hayatını kaybetti

Bir dönem Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan ve hayatını kaybeden emekli 1. sınıf emniyet müdürü Vehbi Yıldız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, Yıldız için cenaze töreni düzenlendi.



Vehbi Yıldız, 1998-2002 yılları arasında Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve 2002 yılında emekliye ayrılmıştı. Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde pankreas kanseri nedeniyle tedavi gören Yıldız, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 74 yaşında hayatını kaybeden Vehbi Yıldız için bugün sabah saatlerinde Muğla Menteşe Kurşunlu Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene; Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Karadeniz, emniyet teşkilatı mensupları, ailesi ve yakınları katıldı. Törende Yıldız için dualar okundu ve helallik alındı. Vehbi Yıldız’ın cenazesi, Menteşe Kurşunlu Camii’ndeki törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Manisa’nın Kırkağaç ilçesine gönderildi.



Emekli emniyet müdürü Yıldız hayatını kaybetti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün; yeni kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesi teklifine ilişkin 13 Mayıs tarihli yazısı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca görüşüldü. Genel Kurul; Sandıklı ilçesinin Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Sandıklı Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçeleri" olarak belirlenmesine, Serik ilçesinin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Serik Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Serik ilçesi" olarak belirlenmesine, Suşehri ilçesinin Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Suşehri Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı ve Koyulhisar ilçeleri" olarak belirlenmesine, Ortaca ilçesinin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Ortaca Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri" olarak belirlenmesine karar verdi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun, yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerini belirleyen Genel Kurul Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin; ülkemize, milletimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adalet hizmetlerini daha hızlı, daha etkin ve daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.