GÜNDEM - 16 Aralık 2025 Salı 11:03

MSKÜ, Aydın’da geleceğini planlayan gençlerle bir araya geldi

A
A
A
MSKÜ, Aydın’da geleceğini planlayan gençlerle bir araya geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Aydın’da bu yıl 11.’si düzenlenen Yükseköğretim Tanıtım Günleri etkinliğinde yoğun ilgi gördü.



Bu yıl Aydın’da on birincisi düzenlenen Aydın Yükseköğretim Tanıtım Günleri, Aydın Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi de (MSKÜ) yerini aldı. 20 üniversitenin tanıtım temsilcilerinin öğrencilerle bir araya geldiği fuarda, MSKÜ standı yoğun ilgi gördü. Üniversite adayı öğrencilere, nitelikli eğitim-öğretim faaliyetleri, lisans ve ön lisans bölümleri, uygulama imkanları, kampüs yaşamı, sosyal, bilimsel ve kültürel etkinlikler anlatıldı. Ayrıca, geleceğine yön vermek isteyen gençlere üniversite süreci ve akademik deneyimler konusunda da bilgiler verildi. Öğrenciler, okumak istediği bölümler ve MSKÜ’de üniversite hayatı hakkında merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldu.



MSKÜ, Aydın’da geleceğini planlayan gençlerle bir araya geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Ulu çınarların yuvası yenileniyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi; Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin çatısını yeniliyor. Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanlığı Teknik Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan huzurevinin 780 metrekarelik çatı alanındaki yenileme çalışmasının 7 günde tamamlanması planlanıyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimdeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yediden yetmişe tüm vatandaşlara yönelik hizmetleri kapsamında şehrin ulu çınarlarına yönelik gönül belediyeciliği hizmetleri veren tesislerinin bakım onarım faaliyetlerini de aksatmıyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin çatısında yenileme çalışmaları başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanlığı Teknik Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında huzurevinin 780 metrekarelik çatı alanında 7 gün sürecek tamir tadilat işlemleri yapılacak. Çalışmaya dair bilgiler veren Teknik Bakım Onarım Şube Müdürü Vedat Kılıç, "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’mizin çatı tamiratına başlamış bulunuyoruz. İnşallah 7 gün gibi kısa bir sürede burasının tamir tadilatını bitireceğiz. 780 metrekare çatı alanımızın komple membran değişimini, panel değişimini yapıp daha huzurlu daha güvenli bir şekilde huzurevi sakinlerimize teslim etmiş olacağız. Bize desteklerinden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz. Durmak yok, koşmaya devam diyoruz" şeklinde konuştu. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte şehrin ulu çınarlarının Büyükşehir Belediyesi’nin kanatları altında yaşamlarını mutlu bir şekilde sürdürdükleri sıcak yuvaları daha güvenli hale getirilmiş olacak.