GÜNDEM - 28 Nisan 2024 Pazar 11:08

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

A
A
A
Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

31 Mart yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Ahmet Aras’ın göreve başlaması nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu ve ilçe temsilcileri ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği ve Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Cem Kaytan, “Muğla olarak seviyeli ve sakin bir seçimi geride bıraktık. Bu süreçte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından başta siz olmak üzere Muğla’nın gelişmesi ve Muğlalıların daha refah bir yaşam seviyesine ulaşması için projeler ortaya koydunuz. Demokrasinin gereği herkes aday olabilir ama bir kişi seçilecekti. Seçmen tercihini sizden yana kullandı. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Muğla basını olarak sizlerin çalışmalarını yakından takip edeceğiz” dedi.


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da 5 yıl görev yaptığım süreçte Bodrum basını ile kurdukları iyi ilişkilerin bundan sonra tüm Muğla genelinde de aynı düşünce içinde sürdüreceklerini açıkladı. Başkan Aras, “Muğla çok özel bir il. Bu ilin Büyükşehir Belediye Başkanı olma gibi bir onur, 31 Mart tarihinde vatandaşlarımız tarafından bize layık görüldü. Turizmi ile tarımı ile çevresiyle toplumun her kesimiyle barışık, 13 ilçemizi a partili, b partili ayrımı yapmadan hizmet edeceğim. Bu konuda seçim çalışmalarında da bunu sıklıkla dile getirdim. Artık şimdi Muğla’yı bir dünya kenti yapma zamanı” dedi.



Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tolunay Kafkas: "Çok rahat puan alacağımız maçtı" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Çok rahat puan alacağımız maçtı" dedi. Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fatih Karagümrük, evinde karşı karşıya geldiği Galatasaray’a 3-2 yenildi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İstediğimiz oyunu oynadık, planımız tuttu. Galatasaray’a karşı iyi oynadık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Saha içerinde bütün opsiyonları kullandık. Maalesef kötü oynadık. Sezon başından beri bunu bir türlü atlatamadık. Çok rahat puan alacağımız maçtı. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Son 2 hafta çok kritik. Hiç kimsenin hakem hatasına tahammülü ve sabrı kalmadı. Buradan federasyon başkanı ve bütün yetkililere çağrı yapıyorum, lütfen bu maçlarda ellerinden gelen iyi hakemleri versinler. Düşen takımlar için maddi, manevi bedelleri ağır oluyor. Oynayacak maçların hepsi kritik hale geldi. Kim hak ediyorsa o kazansın. Yan faktörlere kimsenin tahammülü kalmadı" diye konuştu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 4 büyük takımla oynadıkları maçlarda deplasman takımı taraftarlarına tribünlerin yüzde 30’unun açıklamasının hatırlatılması üzerine Kafkas, "Buradan bir hasılat geliri elde ediliyor. Onunla da oyuncuların ödemeleri yapılıyor. Türkiye’deki düzen çok farklı. Biraz önceki basın toplantısında kaç kişi vardı, şimdi kaç kişi var? Oyunla ilgili bir şey konuşamıyoruz. Kimsenin Karagümrük’ün ne yaptığı, ne oynama çalıştığıyla ilgili bir derdi yok. Ben olsam tribünün hepsini açarım" şeklinde konuştu.