GENEL - 08 Eylül 2017 Cuma 13:33

Kaymakam Çetin’den sanayi esnafına ziyaret

A
A
A
Kaymakam Çetin’den sanayi esnafına ziyaret

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, bu yıl inşaatı tamamlanan ve hala eksiklikleri bulunan sanayi sitesini ziyaret etti. Sanayi sitesinde bulunan esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Çetin, sitenin daha rahat hizmet verebilmesi için yollarının asfaltlanması kararı aldı. Çetin, “İlçemizde bu yıl inşaatı tamamlanan sanayi sitesindeki iş yeri sahiplerinin artık çarşı merkezinde çalışma yapamayacaklarını kendilerine tebliğ etmiştik. Bazı esnaflarımız hala gelmemişlerdir. Onları da uyararak sanayi sitesine gelmelerini saylayacağız. Burada yaptığımız incelemede, iş yerlerinin önü hala stabilize olduğundan dolayı esnaflarımız kendi işlerinde zorlanmaktadırlar. Bu nedenle de kendileri ve sanayi sitesi başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında yaklaşık 400 metre alanın sıcak asfalt ile yapılmasını istedik. Esnaflarımızda imece usulü ile belediyemize katkıda bulunacaklar” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.