SAĞLIK - 03 Ağustos 2018 Cuma 13:34

Tayini çıkan doktorlara teşekkür plaketi

A
A
A
Tayini çıkan doktorlara teşekkür plaketi

Muş Malazgirt Devlet Hastanesi yönetimi tarafından, tayini çıkan doktora teşekkür plaketi verildi.

Muş Malazgirt Devlet Hastanesi yönetimi tarafından, tayini çıkan doktora teşekkür plaketi verildi.


Malazgirt ilçesinde görevli iken tayini Sivas Numune Hastanesine çıkan Kardiyoloji Uzman Dr. Bahri Köroğlu’na Malazgirt Devlet Hastanesi idari yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi. Başarı plaketini Hastane Başhekimi Uzman Dr. Ejder Kamil Öztürk, yaklaşık iki yıldır Malazgirt Devlet Hastanesin de Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Bahri Köroğlu verdi. Konu ile ilgili açıklama Hastane Başhekimi Uzman Dr. Ejder Kamil Öztürk, "Kurumumuzda uzman doktor olarak görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Bahri Köroğlu’nun tayini Sivas Numune Hastanesine çıktı. Biz de kurumumuzda çalıştıkları süre boyunca özverili ve insan odaklı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür plaketi takdim ettik. Kardiyoloji Uzmanı doktorumuz Bahri Köroğlu’na tarihi ilçemizde yaptığı başarılı çalışmaları için teşekkür eder, yeni görev yerinde başarıların devamını dilerim" dedi.


Sivas Numune Hastanesine tayini çıkan Kardiyoloji Uzmanı doktor Bahri Köroğlu, hastane yemekhanesinde çalışma arkadaşlarıyla veda yemeğini yedikten sonra vedalaşarak yeri görev yerine gitmek için ilçeden ayrıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İş dünyası üçüncü kez Almanya’da Ekonomi yayıncılığındaki gücünü yurt dışına taşıyan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, “Almanya’da İş Dünyası”nın 3’üncü sayısı ile okurlarıyla buluştu. Çıkardığı özel sayısının buluşmasını Düsseldorf’da gerçekleştirecek olan dergi, 5 Mayıs Pazar günü Almanya’da, Türkiye’yi temsil eden iş insanlarını buluşturacak. Türkiye’de İş Dünyası dergisi, Almanya özelinde çıkardığı ve buluşmalarını düzenlediği özel sayısıyla ününü yurt dışına taşıdı. Almanya yolculuğuna 2022 yılında Köln ile başlayan dergi, ekonomi yayıncılığına da yeni bir soluk getirmiş oldu. Yılda bir kez çıkan ve Almanya’daki iş dünyasının nabzını tutan derginin buluşması bu kez Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Türkiye-Almanya Temsilcisi Kemal Şahin’in ev sahipliğinde yapılacak. Söz konusu bulaşmada, Almanya’daki Türk yatırımcılar ile Türkiye’den Almanya’ya yatırım yapmayı planlayan iş insanları ve bu konuda onlara yardımcı olan ticaret elçileri aynı çatı altında bir araya gelerek ortak akıl üretecekler. Özel sayıda neler var? Derginin özel sayısında üç önemli diplomat yer aldı. İki ülke arasında kültürel etkileşimi teşvik ederek karşılıklı anlayışı artırmayı amaçlayan Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul ve Köln Başkonsolosu Turhan Kaya güçlü ticaret bağlarımıza değinerek, Türk toplumunun Almanya için vazgeçilmez olduğunu anlattı. Kuzey Ren-Vestfalya Eyaletinin Türk firmalarına sunduğu fırsatları ve eyaletteki yatırım ortamını NRW.Global Business Türkiye Temsilcilik Müdürü Dr. Adem Akkaya paylaşırken, Türkiye’nin Alman yatırımcılar için nasıl fırsatlar barındırdığını İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç masaya yatırdı. Hazırlamış olduğu dosya konusuyla bir kez daha sürdürülebilirliğin önemine değinen dergi, geleceğimiz için kritik bir rol üstlenen hidrojeni ayrıntılarıyla ele aldı. Ve bu sayıda birçok başarı hikâyesi daha gün yüzüne çıktı. Medipol’den Bentaş Bentonit’e, Yayla’dan Gizil’e, Peker Holding’den Tosyalı’ya kadar birçok başarının bugünlere nasıl ulaştığı yine Almanya’da İş Dünyası dergisinin son sayısında!
Antalya Yaya yolunu işgal eden motosiklet, scooter ve araçlar 7/24 denetleniyor Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların can güvenliğini sağlamak için trafik denetimlerini artırdı. Ekipler kent merkezi ve ilçelerde bulunan trafiğe kapalı yollarda yaya güvenliğini tehdit eden motosiklet, scooter ve araçlara yönelik denetim yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri şehir merkezinde sadece yaya kullanımına açık olan yollarda ve bölgelerde trafik denetimlerini sürdürüyor. Antalya’nın en işlek noktalarında gerçekleşen denetimlerde yaya yollarını kullanan motosiklet, bisiklet, scooter ve araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Kapalıyol Kazım Özalp Caddesi’nde gerçekleşen denetimlerde ekipler, kuralları ihlal eden sürücülere ceza yazdı. Denetimler 7/24 devam edecek Turizmin başkenti Antalya’da vatandaşların ve ziyaretçilerin rahatı ve can güvenliği için denetimleri sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Volkan Sönmez, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Kapalıyol’da son dönemlerde alınan şikâyetler doğrultusunda trafik denetimlerini arttırdıklarını söyledi. Sönmez, “Motosiklet, scooter ve bisiklet gibi yaya yollarında kullanılması yasak olan taşıtların vatandaşlarımızı rahatsız etmesi, vatandaşların güven içerisinde yürüyememesinden dolayı denetimlerimizi sıklaştırdık. Mini araçlar olarak tabir ettiğimiz bu araçların giriş ve çıkışlarına müsaade etmiyor, kontrolünü sağlıyoruz. Uyarıları dikkate almayan kurallara uymayan sürücülerle ilgili yasal işlem uyguluyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız 7/24 devam edecek” diye konuştu. İşgallere geçit verilmeyecek Ayrıca yer işgalleri ile ilgili de denetimlerin devam ettiğini ifade eden Sönmez, şu bilgileri verdi: “Vatandaşlarımızın kullanımı için ayrılan alanları, yolları işgal eden masa, sandalye, şemsiye gibi unsurlara yönelik denetimler yapıyoruz. İlk olarak bu işgallerle ilgili uyarılarımızı yapıyoruz. Uyarılarımızı dikkate almayanlar için yasal işlemlerimizi uyguluyoruz. İşgalde bulunan, silüeti bozan hiçbir şeye müsaade etmiyoruz.” Kemer Liman Caddesi denetlendi Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası ilçelerde de denetim gerçekleştiriyor. Antalya’nın turistik ilçelerinden Kemer’de Liman Caddesi’nde yayaların kullanımına açık olan yollarda motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet, elektrikli scooter gibi araçların kullanımını önlemek için kontroller yapılıyor. Yapılan kontrollerde özellikle motosiklet kullanıcıları, can güvenliği için yaya yollarına girmemeleri konusunda uyarıldı.