YEREL HABERLER - 11 Nisan 2012 Çarşamba 15:02

CUMHURBAŞKANI GÜL, NEVŞEHİR HEYETİNİ KABUL ETTİ

A
A
A
CUMHURBAŞKANI GÜL, NEVŞEHİR HEYETİNİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ile Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ile Nevşehirli hayırseverlerden oluşan heyeti, Çankaya Köşkünde kabul ederek bir süre görüştü.
Nevşehir Üniversitesi`ndeki fakülte ve yüksek okul binalarının yapımında emeklerini esirgemeyen hayırsever işadamları ve sanayicilerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü, ve Baro Başkanı Fahri Korucu ile Yardımseverler Derneği Başkanı Fatma Bay`ın da hazır bulunduğu ziyarette Cumhurbaşkanı Gül , Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş`dan ilin sorunları ve ildeki gelişmeler hakkında bilgiler aldı.
Cumhurbaşkanı Gül`e Nevşehir heyetinin hediyelerinin takdiminin ardından Çankaya Köşkü`ndeki ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Kuşadası’nda birlik ve dayanışma pikniği düzenlendi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cemevi’nin düzenlemiş olduğu birlik ve dayanışma pikniğine katıldı. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cemevi, birlik ve dayanışma pikniğinin 8’incisini Adagöl Doğal Yaşam ve Spor Parkı’nda düzenledi. Etkinliğe, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve birçok vatandaş katıldı. Bu sene düzenlenen etkinliğin Anneler Günü’ne denk gelmesi sebebiyle Başkan Ömer Günel, pikniğe katılan annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Katılımın yoğun olduğu piknikte, sahne kurularak müzisyenler eşliğinde halaylar çekildi. Piknikte, görev süresi boyunca tüm inançlara duyduğu saygıyla hemşehrilerine hizmet ettiğine değinen Başkan Günel, “Sizlerin inançlarına gösterdiğim saygıyı elimden geldiği kadar hizmetle taçlandırmaya çalıştım. 20 yıldan fazladır bitmeyen Cemevi’ni geçen dönem bitirerek bugün hepimizin kullandığı hem bir ibadethane, hem de bir kültür merkezi haline getirdik. İsmim Ömer olsa da başına Ali koysanız da koymasınız da ben sizden bir canım ve hep öyle kalacağım. Bundan sonra da bu bilinçle hizmet etmeye devam edeceğim. Bugün buradan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum ve hepinize güzel bir pazar diliyorum, afiyet olsun” diye konuştu.