GENEL - 29 Ağustos 2018 Çarşamba 17:07

Nevşehir Valisi Aktaş, Yeşilöz köyünde incelemelerde bulundu

A
A
A
Nevşehir Valisi Aktaş, Yeşilöz köyünde incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp ilçesine bağlı Yeşilöz Köyünde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp ilçesine bağlı Yeşilöz Köyünde incelemelerde bulundu.


Vali İlhami Aktaş, köylü vatandaşların isteklerini, arzularını yerinde dinlemek ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yeşilöz Köyü ziyaretlerinde Vali Aktaş’a; Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp AK parti İlçe Başkanı Ali Özer, Yeşilöz Köyü Muhtarı İbrahim İlhan eşlik etti. Köydeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Aktaş, incelemelerin ardından köy halkıyla bir araya gelerek, onlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi.


Yeşilöz Köyü Muhtarı İlhan ve vatandaşlar ise ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Büyükşehir’den 7 bin öğrenciye ulaşım kartı Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ulaşım ücretlerini karşılama amacıyla başlattığı uygulamada 7 bin öğrenciye ulaşım kartı yardımı yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 yıldır süren uygulama kapsamında, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dar gelirli öğrencilere otobüs ve tramvayda kullanılmak üzere aylık 150 biniş yüklenen ulaşım kartı veriliyor. İlkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin ulaşım ve kırtasiye giderlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyleyen Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, “Geleceğimiz olan gençlerimiz için eğitim de sağlık da spor da bizim olmazsa olmazımız niteliğinde ve bu konuda emeğimizi hiçbir zaman esirgemiyoruz” dedi. Öğrencilere seslenen Büyükkılıç, “Siz gençlerimizin, ülkemize, bayrağımıza, dinimize, vatanımıza, milletimize bağlı ve bu değerleri her zaman el üstünde tutacak bir gençlik olacağına yürekten inanıyoruz. Donanımlı, kendini geliştirmiş, milli-manevi değerler ile kuşanmış bireyler olun. Sizler çalışkanlığınızla, azminizle ilerleyin bizler daima yanınızda yer alacak, sonuna kadar destekçiniz olacağız” diye konuştu. Şuana kadar 7 bin öğrenciye ulaşım kartı yardımı yapılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘genç dostu’ ödülü alan bir Büyükşehir olarak gençlerin ve öğrencilerin daima yanında yer almaya devam edeceklerini söyledi.