POLİTİKA - 19 Mart 2019 Salı 17:31

Seçen, AK Parti Belediye Başkan adayı Arı ile sanayi esnaflarını ziyaret etti

A
A
A
Seçen, AK Parti Belediye Başkan adayı Arı ile sanayi esnaflarını ziyaret etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi ve hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi ve hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu.


Başkan Seçen, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir İl teşkilatı mensupları ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi’nde değişik meslek dallarında faaliyet gösteren sanayi esnaflarını işyerlerinde ziyaret etti.


Sanayi esnafından büyük ilgi gören AK Parti heyeti, esnaflarla sohbet ederek ,yaptıkları çalışmaların hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundular.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi Aydın’ın Karacasu ilçesinde, orman yangınlarının önlenmesi ve çevrenin korunması adına Karacasu Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Karacasu Şehitleri Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliği kapsamında bir araya gelerek Dedebağ mevkiinde bulunan ormanlık alandaki çöpleri topladı. Türkiye’de son yıllarda artan orman yangınlarının önlenmesi ve muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararın en aza indirilmesi amacıyla çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Karacasu’daki Atatürk İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere, ormanların korunması ve yangınların önlenmesi konularında bilgilendirme yapıldı. ’Orman Benim, Çöp Atmam, Yangını Önlerim’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, çevrelerine duyarlılık kazanarak ormanların korunmasına katkıda bulundu. Karacasu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, "Ülkemizde orman yangınlarının önlenmesi ve muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararın en aza indirilmesi amacıyla ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliği kapsamında ’Orman Benim, Çöp Atmam, Yangını Önlerim’ sloganıyla İlçemiz Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Karacasu Karacasu Şehitleri Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin katılımıyla Dedebağ mevkiinde bulunan ormanlık alandaki çöpler toplandı" ifadelerine yer verildi.