YEREL HABERLER - 30 Mart 2012 Cuma 11:18

NEÜ REKTÖRÜ KILIÇ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE HACIBEKTAŞ VELİ MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ

A
A
A
NEÜ REKTÖRÜ KILIÇ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE HACIBEKTAŞ VELİ MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Hacıbektaş Veli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileriyle bir araya geldi.
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç`ın ziyaretlerinde Üniversite Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Selahattin Danacı ile Güzel Sanatlar Fakültesi ve Hacı Bektaş Veli MYO akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrenciler hazır bulundu. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ziyaretleri esnasında Güzel Sanatlar Fakültesi ve Hacıbektaş Veli MYO Yüksekokulunun uygulama birimlerini gezerek öğrencilerin yaptıkları çalışmaları yerinde inceledi.
Öğrencilerin istek ve beklentilerini dinleyen Rektör Kılıç, Nevşehir Üniversitesi olarak öğrenci ve hocalarına çok değer verdiklerini ve onlar için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarının altını çizdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Serkan Özbalta: "Enerjimizi kendi 3 puanımızı almaya harcıyoruz" Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Boluspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede, "İşimiz bitmedi. Ne zaman işimiz biter? O, 1 puan aldığımızda biter veya rakipler kaybettiğinde biter. Enerjimizi rakipler kaybettiğine göre değil de kendi 3 puanımızı almaya harcıyoruz" dedi. Trendyol 1. Lig’in 35. haftasında Erzurumspor FK, evinde karşılaştığı Boluspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerine maçta sakatlanan oyuncularla ilgili bilgi vererek başlayan Özbalta, "Orbanic pozisyonda kafası çarparak ve ağa takılarak, omzuyla devam eden bir kafa travması şeklinde ambulansla hastaneye gitti. İnşallah çok ciddi bir şey çıkmaz. Öbür taraftan da Yakup Kırtay da maçtan çıkarken ’yanma var mı?’ diye sorduğumda ’evet’ dedi. Bu yırtığa delalet gibi gözüküyor. Ama derecesi de önemli. İkisine de çok geçmiş olsun. İkisi de çok iyi sezon geçiriyordu. Çok güzel, kartpostallık bir atmosfer vardı. Kar yağışı ve zemin mükemmeldi. Çok erken dakikalarda gelen bir golümüz var. Arkasından güzel bir dakikada yine bir gol attık. Bugün biraz cömerttik. Kaçırdığımız 7 ya da 8 tane pozisyon saydım. Çok az kaldı. 1 puana ihtiyacımız var. Rakiplerin ne yaptığına bakmaksızın 3 maçta alacağımız sadece bir puanla hepimizin, bütün şehrin, taraftarların istediği Süper Lig’e çıkmış olacağız. Ama işimiz bitmedi. Ne zaman işimiz biter? O, 1 puan aldığımızda biter veya rakipler kaybettiğinde biter. Enerjimizi rakipler kaybettiğine göre değil de kendi 3 puanımızı almaya harcıyoruz" diye konuştu.
İstanbul TBMM Başkanı Kurtulmuş, Avustralya Temsilciler Meclisi Başkanı Dick ile görüştü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Avustralya Temsilciler Meclisi Başkanı Milton Dick ile bir araya geldi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 152’nci Genel Kurulu için İstanbul’da bulunan Avustralya Temsilciler Meclisi Başkanı Milton Dick ile bir araya geldi. Genel kurulun yapılacağı otelde gerçekleşen görüşmede Kurtulmuş, Türkiye-Avustralya arasında diplomatik ilişkilerin tesisinin 60’ıncı yıl dönümünün gelecek yıl idrak edileceğini, ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi açısından bu anlamlı yıl dönümünün bir fırsat olarak değerlendirebileceğini ifade etti. Kurtulmuş, mevkidaşı Dick’i gelecek yıl düzenlenecek Anzak Günü etkinliklerine ve TBMM’ye davet etti. Filistin meselesi ve iki devletli çözümün canlı tutulması vurgusu yapıldı TBMM Başkanı Kurtulmuş, yaklaşık 150 bin nüfusa sahip Avustralya’daki Türk toplumunun ülkeler arasındaki bağları güçlendiren önemli bir unsur olduğunu da vurguladı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında geçen yıl düzenlenen Yüksek Düzeyli Konferans sırasında Batılı 11 ülkenin daha Filistin’i tanıyan ülkeler arasına katılmasının Filistin meselesi ve iki devletli çözümün canlı tutulması adına önemli olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, bu ülkeler arasında Avustralya’nın yer almasından memnuniyet duyduklarını ve tutumlarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Görüşmede ayrıca Avustralya ile ortak bulunulan uluslararası asamblelerdeki iş birlikleri de ele alındı.