SPOR - 28 Nisan 2024 Pazar 15:51

Nevşehir Belediyespor son anda ligden düşmekten kurtuldu

A
A
A
Nevşehir Belediyespor son anda ligden düşmekten kurtuldu

Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor; sahasında grup şampiyonu Adana 1954 FK’yi yenmesine rağmen 90. dakikaya kadar küme düşme tehlikesi yaşarken, umutların tükendiği anlarda Ordu’dan gelen gol haberleri ile ligde kaldı. Maç sonu ligde kalan Nevşehir Belediyespor’da futbolcular ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı.


Sezon boyunca istediği sonuçları alamayarak son haftaya 27 puanla 13. sırada giren Nevşehir Belediyespor, evinde Adana 1954 FK ile mücadele etti. Kırmızı-beyazlılar, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadeleyi 86. dakikada İshak’ın attığı golle 2-1 kazanarak puanını 30’a yükseltti.


Gazi Stadı’nda maçın son düdüğünün çalınmasının ardından tribünlerde taraftarların, sahada da futbolcuların kulakları Ordu ve Elazığ’dan gelecek habere çevrildi. Elazığ’ın maçını kazanması ile birlikte son umutlarını Orduspor 1967 - Siirt İl Özel İdaresispor maçına bağlayan Nevşehir Belediyespor oradan gelen ilk haberle yıkılırken, maçın 90. dakikasında Siirt İl Özel İdaresispor 1-0 öne geçti. Müsabaka bu skorla bitmesi beklenirken, umutların tükendiği dakikalarda Ordu’nun uzatmalarda attığı 3 golle Nevşehir’de büyük sevinç yaşandı. Saha içindeki kutlamalar soyunma odasına kadar devam etti.


90. dakikada gelen gollerle Nevşehir Belediyespor 3. Lig’de kalmayı başarırken, beraberliğin yettiği Siirt İl Özel İdaresispor BAL’a düştü.



Nevşehir Belediyespor son anda ligden düşmekten kurtuldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Efeler’den engelli annesini duygulandıran ziyaret Efeler Belediyesi’nin üyesi olduğu Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı’na katılan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in şehir dışında olması sebebiyle, Başkan Yetişkin adına Anneler Günü ziyaretlerine devam eden Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Ulusal, engelli evlat sahibi anneleri de unutmadı. Anneler Günü’nün içinde bulunduğu 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Engelli Mustafa Erol ve annesi Hatice Erol’u ziyaret eden Yalçın Ulusal’a ziyaretinde; Efeler Belediye Meclis Üyesi Zeliha Gündoğdu ve Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevleri Sorumlusu Gülçin Öztürk de eşlik etti. Sabır ve bin bir emekle evladını yetiştiren anne Hatice Erol’un Anneler Günü’nü kutlayan Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulusal, “Efeler Belediye Başkanımız Sayın Anıl Yetişkin’in sevgi ve selamlarını getirdim sizlere. Kendisi şehir dışında olması sebebiyle aramızda olamadı. İçinde bulunduğumuz bu hafta Engelliler Haftası olması sebebiyle ayrıca anlam taşıyor. Engelli bireylerin toplumun her alanında tam ve eşit katılımını sağlamak, yerel yönetimler olarak en temel görevlerimizden biri. Bugün burada Mustafa ve Hatice Hanım’ı ziyaret ederek, onların yaşadığı güçlükleri bir nebze olsun paylaşmak istedik. Engelli bireylerimizin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için Efeler Belediyesi olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.