YEREL HABERLER - 22 Ocak 2017 Pazar 09:21

Başkan Akdoğan, TEOG’da başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi

A
A
A
Başkan Akdoğan, TEOG’da başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, TEOG Sınavında üstün başarı gösteren öğrencileri, Ensar Vakfı’nda düzenlenen törenle ödüllendirdi. Başkan Akdoğan, sınavda 115 net ve üzerinde puan alan öğrencilere tablet hediye etti.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ensar Vakfı Niğde Şubesi’nce Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler için düzenlenen ödül törenine katıldı. Başkan Akdoğan, Ensar Vakfı’nda düzenlenen törende yaptığı açıklamada başarılı öğrencileri tebrik etti. İl genelindeki İmam Hatip Ortaokullarından TEOG Sınavına katılan ve üstün başarı gösteren öğrencilere tablet hediye eden Başkan Akdoğan, “Niğde Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de ağırlık veriyoruz. Özellikle eğitim konusunda çok hassas olduğumuzu söyleyebilirim. Sivil toplum kuruluşlarımızın da öğrencilerimizin teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği bu tür etkinlikleri de destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Törene Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile birlikte katılan Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar da başarılı öğrencileri kutladı ve desteklerinden dolayı Başkan Akdoğan’a teşekkür etti.
Programa Ensar Vakfı yöneticileri, TEOG Sınavında başarılı olan İmam Hatip Ortaokulu’nun yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye’de buluştu Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 9. Uluslararası Süperiletkenlik Manyetizma Konferansı (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansı (ICQMT2024) Fethiye’de başladı. Ölüdeniz Mahallesi’nde düzenlenen konferanslara dünyadaki ünlü fizikçiler katıldı. Konferansa Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve 55 ülkeden yaklaşık 800 kişi katıldı. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Gencer Başkanlığı’nda gerçekleşen konferans açılışında küresel ısınmaya dikkat çekildi. Prof. Dr. Ali Gencer konuşmasında, “Konferansımızın asıl amacı, küresel iklim değişikliği ve bunun dünyamıza getireceği değişiklikleri önlemek üzere uluslararası bir çabanın ürünü olarak ortaya çıkan yeni teknolojilerin tartışılmasıdır. Dünyanın ortalama sıcaklığı artışı eğer kontrol altına alınamazsa hem ülkemiz hem de dünya açısından gerçekten yaşanamaz bir yer olacak. Ülkemizin uluslararası başlattığı çabalara bir destek olsun diye akademik bir bakış açısıyla gelişmeleri tartışacağız. Ülkemizin bu coğrafyada daha yaşanabilir bir ülke olması için yeni teknolojilerin geliştirilmesi kaçınılmaz. Bunun için Türkiye’nin pozisyon almasına ve yükseltmesi konularını teknik açıdan bu konferansta değerlendirmiş olacağız. Katılım oldukça yüksek” ifadelerini kullandı.