- 15 Mart 2023 Çarşamba 13:30

Niğde Teknopark A.Ş. olağan genel kurulu yapıldı

A
A
A
Niğde Teknopark A.Ş. olağan genel kurulu yapıldı

Niğde Teknopark A.

Niğde Teknopark A.Ş.’nin 2022 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.


Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Bor Ticaret Odası’nı temsilen Şuayip Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Şener, Ogün A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ogün Songur, NiğTaş A.Ş. ve Mikrokal A.Ş.’yi temsilen Hayri Aruk’un katılımıyla Niğde Teknopark A.Ş. toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı Niğde Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Rifat Battaloğlu’nun dönem faaliyetleri sunumu ile başladı. Sunumun ardından dönem mali tablolarının okunmasıyla dönemin ve yönetimin ibra oylamasına geçildi ve yönetim, ilgili dönem için oy birliği ile ibra edildi. Akabinde gündem maddelerinin görüşülmesi gerçekleştirilirken yapımı planlanan ikinci bina ile ilgili son durum, geçmişte yapılan faaliyetler ışığında gelecekte şehrimizde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar gibi geleceğe yönelik konuların görüşülmesi ile toplantı sona erdi.


Toplantının ardından genel kurul üyeleri, Niğde Teknopark A.Ş.’de faaliyetlerini yürüten firmalara ziyarette bulundular.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’ta sel alarmı: Önlemler üst seviyeye çıkarıldı Tokat’ta muhtemel sel ve su baskınlarına karşı düzenlenen koordinasyon toplantısının ardından açıklama yapan Tokat Valisi Abdullah Köklü, bazı köylerin tedbir amaçlı tahliye edildiğini belirterek vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulundu. Tokat Valiliği koordinasyonunda Tokat AFAD İl Müdürlüğünde Turhal ilçesi sel-su baskını koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya il protokolü ve kurum amirleri katıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, "Bugün de internet sitelerimizden, sosyal medya valilik hesaplarından bahsettiğimiz gibi önlemlerimizi alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya tekrar davet ediyorum. Burada olan bu afete hazırlıklı olmak. Afete hazırlıklı olmak demek önceden önlem almak demek. Bu sene gerçekten son 60 yılın en kuvvetli yağışlarını yaşadık. Bu yağışlar nedeniyle ilgili kurumlarla toplantısını yaptık. Tokat Valiliği ve tüm kurumlar olarak bölge müdürlerimizle burada sağ olsunlar geldiler. Hazırız inşallah. Hep beraber el birliğiyle atlatmayı ümit ediyoruz. Bazı köylerimizi önleme amaçlı tahliye ettik. Tabii ki bu vatandaşlarımızın can güvenliğini temin etmek için aldığımız kararlar bunlar. Yani iki gün, üç gün vatandaşlarımız dışarıda, canı sağ olsun. Diğer konular çok önemli değil. Vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Özellikle dere yataklarından ve güzergahlardaki taşkın olabilecek tehlikeli yerlerden vatandaşlarımız mümkün olduğu kadar uzak dursunlar. Güvenlik güçlerimizin, tarım müdürlüğümüzün, özel idaremizin, Devlet Su İşlerimizin uyarılarına lütfen dikkatle dinlesinler. Onlar için önemli konular. Çünkü biz o planlamaları beraber yapıp vatandaşlarımızı bu konuda uyarıyoruz. O konulara biraz daha dikkat verirlerse memnun oluruz. Turhal derken tüm Tokat vilayetinin toplantısını yaptık. Tabii ki tarım arazilerinde en fazla derenin şehrin içinden geçen yerler biraz daha hassas oluyor. Tural da o ilçelerimizden bir tanesidir. Zaten perşembe gününden beri cuma günü, cumartesi günü tüm özel idare, Devlet Su İşleri, belediye, AFAD, herkes sahada. 24 saat esasına göre dönem dönem bin 200 personelle 500 bandında araca çıktık. Özel sektörden de destek aldık. Gerekiyorsa daha fazla araçla müdahale ederiz. Vatandaşlarımız da duyarlı olurlarsa, bizlere yardımcı olurlarsa çalışmamıza inşallah afeti hep beraber güzel bir şekilde yönetmiş oluruz" dedi.