YEREL HABERLER - 21 Şubat 2017 Salı 18:13

Başkan halkın içinde

A
A
A
Başkan halkın içinde

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Gerce ve Cumhuriyet Köyü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Engin Tekintaş’ı ziyaretinde muhtarlar ve mahalle sakinleri karşıladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Engin Tekintaş, “Vatandaşlarımıza hizmet etmek için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.
Altınordu Belediyesi olarak beton yol uygulamasına devam edeceklerini söyleyen Başkan Engin Tekintaş, "Öncelikle sıcak ev sahipliğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Altınordu’nun 92 mahallesinde yoğun olarak çalışıyoruz. Çevremizde bulunan tüm mahallelere 1 km’den fazla olmak üzere beton yol yapmaya tekrar devam edeceğiz. Beton yol uygulamasıyla ulaşımın rahatladığını düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ana yolda çalışmalarını sürdürüyor. Bizde mahallelerimizde beton yola ağırlık vererek ulaşım problemini çözüme ulaştıracağız" diye konuştu.

"Bu ülkenin sahibi bu milletin kendisidir"
15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimini milletin gücü ile sonlandırıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Ülke olarak 15 Temmuz gibi sıkıntılı bir süreci atlattık. Bu ülkenin geçmişini geleceğini yok edecek bir süreci milletin sayesinde sona erdirdik. Darbenin içerisinde bulunanlar mahkemelere tek tek çıkarak hesap veriyor. Bu millet var olduğu müddetçe bu millete, kimse bir şey yapamaz. Bu ülkenin sahibi bu milletin kendisidir" şeklinde konuştu.

“Bu milletin bayrağı, ezanı asla ne indirilebilir, ne susturulabilir"
16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin konuşan Tekintaş, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumun ülke için önemli olduğunu belirtti. Başkan Engin Tekintaş, konuşmasında şu sözlere yer verdi: "16 Nisan süreciyle doğru istikamette, Cumhurbaşkanımızın, milletle verdiği mücadelenin neticesine ulaşılacağını düşüyorum. 16 Nisan ülkemiz için, bizler için önemli. Bizim güçlü olmamız lazım. İçimizdeki hainleri tek tek temizleyerek yolumuza devam etmemiz lazım. Bu milletin bayrağı, ezanı asla ne indirilebilir, ne susturulabilir. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için bu referandumda ’evet’ diyoruz."
Muhtarlar ve mahalle sakinleri Başkan Engin Tekintaş’a gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.