YEREL HABERLER - 21 Mart 2017 Salı 15:22

Metin Gündoğdu ilçelerde

A
A
A
Metin Gündoğdu ilçelerde

16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasın öncesinde Akkuş’u ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe sakinlerini ve esnafı ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasın öncesinde Akkuş’u ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe sakinlerini ve esnafı ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. İki gün boyunca Akkuş’ta kalan milletvekili Gündoğdu Akkuş’a bağlı mahalleleri de ziyaret etti.


16 Nisan’daki referanduma kadar ilçe ilçe Ordu’yu gezecek olan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacak. Akkuş’ta Ahmet Cürebal İmam Hatip Ortaokulu ve İMKB Yatılı Bölge Okulunun düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı’na katılan Metin Gündoğdu, program kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Akkuş ilçe başkanlığında teşkilat mensupları ile bir araya gelen Metin Gündoğdu, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve İlçe Başkanı Ramazan Acar ile birlikte önce esnafı ardından Akkuş Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.


Akkuş’a bağlı Çayıralan Mahallesine de ziyarette bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu buradan Kızılelma Mahallesi’ne geçerek ilçe sakinleri ile bir araya geldi. Akkuş Muhtarlar Derneği’nde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Gündoğdu muhtarların taleplerini dinledi ve 16 Nisan’da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin faydalarını anlattı.



Akkuş Halkı 16 Nisan’a Hazır


Geceyi Akkuş’ta geçiren Ordu Milletvekili Gündoğdu, Akkuş ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları ile kahvaltıda bir araya geldi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve İlçe Başkanı Ramazan Acar ile Akkuş’a bağlı Seferli Mahallesi, Salman Mahallesi ve Akpınar Mahallesi’ni ziyaret eden Metin Gündoğdu, “Akkuşlu hemşehrilerimizi, dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Beldelerimize gidiyoruz, eksikleri tespit ederek Ankara’da bu eksiklerin giderilmesi için var gücümüzle çalışacağız. 16 Nisan referandumu önemli bir süreç. Halk oylaması hakkında çalışmalar yapıyoruz. Hemşehrilerimizin sorularını yanıtlıyoruz, eksik kalan yerler varsa oraları anlatıyoruz. Ziyaretlerimde gördüm ki Akkuşlu halkımız, milletin makus talihinin yenileceği 16 Nisan’a hazır. Kardeşlerimiz halk oylaması hakkında bilgi sahibi, neyin ne olduğunu iyi biliyorlar, istekli ve kararlılar” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.