EKONOMİ - 30 Temmuz 2020 Perşembe 14:38

Paşalıoğlu: “Esnaf bir nebze de olsa rahatladı"

A
A
A
Paşalıoğlu: “Esnaf bir nebze de olsa rahatladı"

Fatsa Giyim Eşyaları Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Paşalıoğlu, devletin sağladığı imkanlar, düşük faizli ve uzun vadeli krediler ile esnafın bir nebze de olsa rahatladığını söyledi.

Fatsa Giyim Eşyaları Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Paşalıoğlu, devletin sağladığı imkanlar, düşük faizli ve uzun vadeli krediler ile esnafın bir nebze de olsa rahatladığını söyledi.


Cemal Paşalıoğlu yaptığı açıklamada, “Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan ve yoğunluğu devam eden Kovid-19 virüsü nedeni ile zor günler geçirdiğimiz bu dönemde, ülkemizde alınan tedbirler, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, devletin tüm birimlerinin ve sağlık çalışanlarımızın verdiği özverili çalışmaları neticesinde ülkemizde hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı” dedi.


Paşalıoğlu şunları söyledi: “Bu sıkıntılı süreçte açılan ekonomik yaraların sarılması zaman alacak ve tüm ülke olarak da üzerimize düşen bazı görevler bulunmakta, özellikle ülkemizin birlik ve beraberliğini en iyi şekilde gösteren asker uğurlamaları, düğünler, cenazeler ve bayramlar olmak üzere toplu şekilde bulunduğumuz ortamlarda sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerektiğini unutmayalım. Esnafımız olarak da Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı rehberde tarif edildiği üzere dikkat edilmesi gereken kurallara uyulmaktadır. Önümüzde tüm İslam aleminin de mübarek bayramlarından olan birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı Kurban Bayramı’nda sosyal mesafeye uymamız gerektiğini unutmadan ileride eskisi gibi daha rahat sosyal mesafe olmadan gelenek ve göreneklerimize uygun olarak bayramlar geçireceğimiz düşüncesi ile hareket etmeliyiz. Pandemi sürecinde etkilenen esnafımızın bu bayram arifesinde işlerinin eskisi gibi yoğun olmasını diliyor ve umuyorum. Devletimizin sağladığı imkanlar ve esnafımıza can suyu olması için verilen düşük faizli ve uzun vadeli krediler ile bir nebze de olsa rahatlayan esnafımızın, normalleşme sürecinde sosyal mesafeyi de koruma ile önümüzdeki bayramda işlerinin daha yoğun olmasını diliyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35’inci haftasında Antalyaspor, Pendikspor’u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 2. dakikada Sam Larsson’un pasıyla hareketlenen Van De Streek, çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunu kaleci Erdem kurtardı. 3. dakikada Pendikspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta çizgiye inen Gökcan’ın ortasında Erencan’ın volesinde top az farkla auta gitti. 8 dakikada çalımlarla sol kanattan ceza sahasına giren Erencan’ın şutu kaleciden geri döndü, ceza sahası dışından Mame Thiam’ın topun gelişine şutu üstten az farkla auta gitti. 13. dakikada Antalyaspor’un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Adam Buksa, meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı. 1-0 15. dakikada sağ kanattan Halil Akbunar’ın ceza sahasına ortasında, Erencan’ın kafa vuruşu kaleciden sekti, Mame Thiam’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluşturdu. 1-1 24. dakikada Pendikspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Erdem Özgenç’in şutunu, kaleci Helton Leite kornere çeldi. 45+5. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda defansın uzaklaştırdığı topu önünde bulan Halil Akbunar, çalımla ceza sahasına girdi. Akbunar’ın sol çaprazından uzak köşeye plasesinde meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-2 Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Candaş Elbil, Mert Bulut Antalyaspor: Helton Leite, Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Ufuk Akyol, Kaluzinski, Emre Uzun, Van de Streek, Sam Larsson, Adam Buksa Yedekler: Mehmet, Doğukan Özkan, Gerxhaliu, Dario Saric, Milosevic, Mert Yılmaz, Naldo, Assombalonga Teknik Direktör: Sergen Yalçın Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alparslan Öztürk, Welinton, Emre Taşdemir, Gökcan Kaya, N’diaye, Diaby, Halil Akbunar, Mame Thiam, Erencan Yardımcı Yedekler: Burak, Endri Çekiçi, Murat Akça, Rassoul, Umut Nayir, Midtsjo, Berkay, Efe Sayhan, Eze Teknik Direktör: İbrahim Üzülmez Goller: Adam Buksa (dk.13 pen.) (Antalyaspor), Mame Thiam (dk.15), Halil Akbunar (45+5) (Pendikspor) Sarı kartlar: Emre Uzun, Adam Buksa (Antalyaspor)