DÜNYA - 13 Ocak 2012 Cuma 13:38

ORDUSPOR`DA KALE FEVZİ`NİN

A
A
A
ORDUSPOR`DA KALE FEVZİ`NİN

Spor Toto Süper Lig’de Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.
Ziraat Kupası’nda elendikleri Samsunspor maçının ardından bir gün izinli olan takım, bugün ilk antrenmanını yaptı. Teknik direktör Hector Cuper gözetiminde gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken karşılıklı pas çalışması ile sürdü. Ziraat Kupasında Samsunspor karşısında forma giyen oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynayarak antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise çift kale maç karşılaşması gerçekleştirdi. Antrenmana, Samsunspor karşılaşmasında sakatlanan
Saso Fornezzi katılmadı.
KALE FEVZİ’YE EMANET
Öte yandan file bekçisi Saso Fornezzi’nin Samsunspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında kaleyi başarılı file bekçisi Fevzi Elmas koruyacak. Fornezzi’nin sağlık sponsoru Medical Park Hastanesi’nde gerçekleştirilen teşhisinde sol dizi yan bağında esneme olduğu tespit edildi. Fizyoterapist eşliğinde tedavisi sürecek olan Fornezzi, 10 gün sahalardan uzak kalacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında kaleyi koruyacak olan Fevzi Elmas, kaleci antrenörü Hüsnü Karakoyun tarafından sıkı çalıştırılıyor. Fevzi Elmas, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için çok sıkı çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.
Bu sezon iki kez Orduspor kalesine geçen Fevzi, Galatasaray maçında 2, Ziraat Kupası’nda Samsunspor’a karşı penaltılardan 4 golü kalesinde görmüştü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir