ASAYİŞ - 20 Mayıs 2023 Cumartesi 13:52

İtfaiyenin inek kurtarma operasyonu

A
A
A
İtfaiyenin inek kurtarma operasyonu

Ordu’da düştüğü boş su deposunda sıkışan inek, itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.

Ordu’da düştüğü boş su deposunda sıkışan inek, itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.


Altınordu’nun Hatipli Mahallesinde bir vatandaşa ait inek boş su deposuna düştü. İneğin sesini duyan mahalle sakinleri kendi imkânlarıyla kurtarmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yaptığı çalışma ile ineği boş su deposundan kurtardı.


İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan ve sağlık durumu iyi olan inek sahibine teslim edildi. Su deposunun ise üstü çelik kapak ile kapatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Bozdoğan Akçay Mahallesi’nde yollar yenilendi Bozdoğan Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akçay Mahallesi’nde yıllardır sadece tamiratla idare edilen yollar, kapsamlı çalışma ile yenilendi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında mahallede 3 bin metrekare taş döşeme gerçekleştirildi. Hem vatandaşların hem de üreticilerin aktif olarak kullandığı yollar modern ve güvenli hale getirildi. Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizin her mahallesinde ihtiyaçları yerinde tespit ediyor, vatandaşlarımızdan gelen talepleri hızlı şekilde karşılıyoruz. Akçay Mahallemizde uzun süredir sorun olan yol problemini kalıcı olarak çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" dedi. Akçay Mahalle Muhtarı Ramazan Erdem ise yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yollarımız taş ve çamur içindeydi. Sayın Başkanımızdan mahallemizin yollarının yapılmasını talep ettik. Sağ olsun kısa sürede gereken yapıldı. Yapılan çalışmalarla mahallemiz güvenli ve düzgün yollara kavuştu. Başkanımız Mustafa Galip Özel ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Yapılan çalışmalarla birlikte Akçay Mahallesi’nde ulaşım konforu artarken, mahalle halkı da hizmetten memnun kaldı.