POLİTİKA - 11 Eylül 2021 Cumartesi 15:09

Ulubey’de asfalt çalışmaları hız kazandı

A
A
A
Ulubey’de asfalt çalışmaları hız kazandı

Ordu’nun Ulubey ilçesinde asfalt çalışmaları hız kazandı.

Ordu’nun Ulubey ilçesinde asfalt çalışmaları hız kazandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçe merkezinin iki cadde ve iki sokağını sıcak asfalt konforuyla buluşturdu.


Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da devam eden asfalt hamlesiyle, sorunlara kalıcı çözümler üretiliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezleri de sıcak asfalt konforuyla buluşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ulubey ilçe merkezinde bulunan iki sokak ve caddenin sıcak asfalt konforuyla buluştuğunu söyledi.



Başkan Güler: “Ulubey ilçemize hayırlı olsun”


İl genelinde başlattıkları asfalt ve beton yol seferberliğinin tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Güler, “İlçelerimizde belirlediğimiz ulaşım sorunlarını belirli bir plan ve program çerçevesinde bir bir çözüyoruz. Bugüne kadar 19 ilçemizde bir çok yolu asfalt ve beton ile buluşturduk. Bu kapsamda Ulubey ilçemizde de Çayırağzı Sokak, Yahya Arcan Sokak ile Bezirganoğlu caddesi ve Hamide Özay Caddelerinin altyapılarını yenileyerek sıcak asfalt konforuna kavuşturduk. İlçemize hayırlı olsun” dedi.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelindeki altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarının bundan sonrada artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Doğu’nun ilk bağımsız denetim şirketi Erzurum’da kuruldu Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk bağımsız denetim şirketi, Kamu Gözetim Kurumu’ndan ruhsatını alarak Erzurum’da kuruldu. Söz konusu kuruluş, Türkiye genelinde bağımsız denetim ve danışmanlık faaliyetlerini Erzurum merkezli olarak yürütecek. Şirket kurucusu ve yöneticisi Salih Irmak, 10 kişilik bir denetim ekibinin olduğunu belirterek, şirketin, yeterli teknik bilgi ve donanımla yurt genelinde de temsilcilikler aracılığıyla hizmet vereceğini kaydetti. Bağımsız denetim sistemiyle ilgili olarak bilgiler veren Salih Irmak, söz konusu sistemin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu ile mali hayata girdiğini söyleyerek, son tebliğle 300 milyon lira hasılat, 150 çalışan ve 150 milyon aktif büyüklüğü şartlarından her ikisini taşıyan şirketlerin bağımsız denetim yaptırmak zorunda olduğunu belirtti. Bağımsız Denetçi Irmak, “Bu şirketlerin ayrıca kredi başvurusu tarihi itibariyle yabancı para nakdi varlıklarının TL karşılığının 15 milyon liranın üzerinde olması gerekmektedir. Bununla beraber şirket; hile, suistimal denetimi, finans, sosyal güvenlik ve vergisel danışmanlıklarına da devam etmektedir. Ayrıca hem bağımsız denetim, hem de diğer hizmetler için gerek bölge tüccar ve işadamları, gerekse civar illerdeki işadamı ve tüccarlar çoğunlukla İstanbul, Ankara gibi uzak illerden bu hizmeti almaktaydılar. Bundan sonraki süreçte başta Erzurum olmak üzere bölge illerindeki denetim ve danışmanlık hizmetlerini artık biz vereceğiz” diye konuştu.