MAGAZİN - 20 Haziran 2020 Cumartesi 14:37

Genç model Yasemin Aslan, sosyal medyanın gündemine oturdu

A
A
A
Genç model Yasemin Aslan, sosyal medyanın gündemine oturdu

Genç model Yasemin Aslan, sosyal medyada yüz binlere ulaşan takipçi sayısı ile dünya genelinde takip edilen en genç Türk fenomenler arasında yer almayı başardı.

Genç model Yasemin Aslan, sosyal medyada yüz binlere ulaşan takipçi sayısı ile dünya genelinde takip edilen en genç Türk fenomenler arasında yer almayı başardı.


Yaptığı paylaşımlar ve seslendirmelerle ilgi odağı haline gelen ve takipçi sayısı her geçen gün artan Yasemin Aslan’ın en büyük hayali Türkiye’yi model olarak dünyada en iyi şekilde temsil etmek. Sosyal medyada büyük bir kitleye hitap eden Yasemin Aslan, bundan sonra klasik paylaşımlar yerine daha etkileyici ve doğal çalışmaların sosyal medyada daha çok tutacağını dile getirdi.


Herkesten daha farklı ve etkileyici içerikler oluşturmanın, paylaşımı daha etkileyici hale getirdiğini anlatan Yasemin Aslan, “Sosyal medyada ‘hadi bir video çekelim ve herkes çok beğensin’ diye bir şey olmuyor. Milyonlarca insanın sizi takip ettiği sosyal medya dünyasında daha özgün ya da etkileyici paylaşımlar yapmak gerekiyor. İnsanlar artık ‘özel’ olan, kimsede olmayan içerikleri seviyor. Klasikler bir süre sonra bitiyor, ancak yeni ve emek verilen çalışmalarsa hep taze kalabiliyor“ dedi.


Hem sosyal medya fenomeni hem de model olan Yasemin Aslan, özel ve yenilikçi içeriklerle sosyal medyada sık sık gündeme geliyor.


Instagram ve Tiktok gibi gençlerin yoğun olarak kullandığı sosyal platformlarda oldukça meşhur bir isim olan Yasemin Aslan, modellikle eş zamanlı olarak sosyal ağlar üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.