ASAYİŞ - 06 Şubat 2021 Cumartesi 10:18

Kar maskeli market hırsızları yakalandı

A
A
A
Kar maskeli market hırsızları yakalandı

Osmaniye’de bir marketin kilidini demir makasıyla kıran kar maskeli soyguncular 10 bin liralık sigara çaldı.

Osmaniye’de bir marketin kilidini demir makasıyla kıran kar maskeli soyguncular 10 bin liralık sigara çaldı. Soygun anı kameralara yansırken 3 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Karaçay Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan bir marketin sabah saatlerinde kilidinin ve camlarının kırık olduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yapılan ilk incelemede marketin soyulduğunu belirledi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çevrede geniş çaplı çalışma başlatırken, izlenen güvenlik kameralarından kar maskeli 3 kişinin demir makasıyla marketin kilidini kesip soygunu gerçekleştirdiğini tespit etti. Görüntülerin detaylı izlenmesinin ardından şahısların Eyüphan K., Şehmuz K. ve Celal K. olduğu belirlendi. Marketten 10 bin lira değerinde sigara çalan zanlılar düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.


Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Ordu’da 19 Mayıs coşkusu Ordu’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 18 silah arkadaşının Milli Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 105’nci yıldönümü, Ordu’da düzenlenen törenlerle kutlandı. Ordu Valiliği’nce hazırlanan kutlama programı çerçevesinde ilk tören, Şarkiye Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Burada yapılan törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Akabinde, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç bir konuşma gerçekleştirerek, bu anlamlı günün 105’inci yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Genç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri anarak, “Ordu’da her bir gence ulaşarak, geleceğe hazırlanmalarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Ecdadın; vatanı için istiklalini ve istikbali uğruna sergilediği kahramanlıkları gençlerimize aktarmak en önemli vazifemizdir” ifadelerine yer verdi. Programda şiir ve türküler okundu, öğrenciler ve gençler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu. Kutlama programına Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve çok sayıda protokol üyesi ile vatandaşlar katıldı.