ASAYİŞ - 14 Ekim 2023 Cumartesi 12:47

Düğün evini cenaze evine çeviren kazada vefat edenler toprağa verildi

A
A
A
Düğün evini cenaze evine çeviren kazada vefat edenler toprağa verildi

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde düğüne giden hafif ticari aracın tırla çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Rabia Ceylan ve Hüsne Ceylan’ın cenazesi toprağa verildi.


Kaza, dün akşam Nurdağı-Bahçe D-400 kara yolu Kızlaç köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilmeyen 34 FV 7870 plakalı tır, Ökkeş C.’nin kullandığı 07 BHE 526 plakalı hafif ticari araca çarpmış, kazada Rabia Ceylan, Hüsne Ceylan, Merve Gülsoy, Asmina Gülsoy hayatını kaybetmiş, sürücü Ökkeş C. ile Ali G. ve Almina G. yaralanmıştı.


Düğün evini cenaze evine çeviren kazada hayatını kaybeden 4 kişiden Rabia Ceylan ve Hüsne Ceylan, gözyaşları arasında Bahçe ilçesi Bekdemirli Köyünde aile mezarlığına defnedildi. Aynı kazada vefat eden Merve Gülsoy ve kızı Asmina Gülsoy da Adana Kabasakal Mezarlığına defnedildi.


Kazayla ilgili açıklama yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, ‘‘Üzücü bir olay yaşadık Kızlaç köyündeki düğün yerine giderken Ceylan ve Gülsoy ailelerinden 4 kişi elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Bugün onları defnetmek için geldik. Ceylan ailesinin fertlerini ilçemiz Bekdemirli Köyünde aile mezarlığına defnettik. İki ailemizin de başı sağ olsun. Rabbim geride kalanlarla sabırlar versin’’ dedi.


Kaza sonrası düğün töreninin iptal olduğu söylendi.



Düğün evini cenaze evine çeviren kazada vefat edenler toprağa verildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Kontrolden çıkan tırın raylara uçtuğu kazada tren seferleri durduruldu: 1 ölü Aydın Efeler ilçesinde seyir halindeki bir tır otoban çıkışı döner kavşaktan düz gidip yaklaşık 40 metre uçtu. Demiryolu üzerinde askıda kalan tırın sürücüsü hayatını kaybetti, kaza nedeniyle Aydın-Denizli arasındaki tren seferleri karşılıklı olarak durduruldu. Kaza saat 23:40 sıralarında Efeler İlçesi Aydın-Denizli otoyolu Pınardere Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 35 BHM 182 plakalı dorseyi taşıyan Yunus Uğurlu (28) yönetimindeki 45 AKC 644 plakalı tır, otobandan çıkıp Aydın-Denizli karayoluna gireceği sırada Pınardere Kavşağından dönmeden direk tren yoluna uçtu. Önce yol kenarındaki demir bariyerleri kıran tır ardından karayolu ile demir yolu arasındaki yaklaşık 3 metre yüksekliğinde 15 metre uzunluğundaki çukuru adete uçarak geçti. Demiryolu raylarına takılarak durabilen tırın dorsesinde bulunan tonlarca ağırlığındaki yük kupayı kağıt gibi ezdi. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 ihbar hattına bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve AFAD ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tır sürücüsü Yunus Uğurlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Talihsiz gencin cenazesi itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kısa sürede sıkıştığı yerden çıkarıldı. Bu sırada tırın bir kısmının demiryolu üzerinde kalması nedeniyle Aydın-Denizli arasındaki tren seferleri iptal edildi. Bölgedeki elektrik hatlarındaki akım kesildi. Kurtarma çalışmaları tamamlanıp hasar gören raylar tamir edilinceye kadar Aydın-Denizli arasındaki tren seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.