Son Dakika
|
Sultangazi’de kuyumcu vurgunu: Altınları alıp kayıplara karıştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe ile görüştü
İtalya Başbakanı Meloni: "Bu sene zordu ama endişelenmeyin, 2026 daha da zor olacak"
ABD’de huzurevinde patlama: 3 ölü, 5 kayıp
Sadettin Saran'ın Adli Tıp test sonucu belli oldu!
İstanbul merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı
Sadettin Saran'ın villasının bekçisi serbest bırakıldı
Ev sahibi olma hayali kabusa döndü: 23 milyon TL’lik dolandırıcılık
Armutlu’da 1.2 milyarlık devre mülk vurgunu: 9 tutuklama
Mekke'de ring otobüsü Mahbes'ül Cin'de Türk kafilesine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Radon Thermal Springs Near Bishkek Attract Visitors Year-Round
Cezayir’de Fransız sömürgeciliğini suç ilan eden yasa tasarısı oybirliği ile kabul edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Yunus el-Menfi ile görüştü
Kazakistan’da drift yapan sürücü 12 metrelik yılbaşı ağacı devirdi
Fenerbahçe’den Sadettin Saran açıklaması
Macaristan Başbakanı Orban: "Avrupa Birliği dağılma sürecinde"
Libya askeri heyetinin naaşları Adli Tıp Kurumu’nda
Bakan Fidan, Nijerli mevkidaşı Bakanı Sangare ile görüştü
POLİTİKA
Başkan Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğündeki toplantıya katıldı
24 Aralık 2025 Çarşamba - 21:38:01
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Başkan Çerçioğlu, "Kentimizi hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Türkiye genelinde yürütülen çalışmaların ele alındığı geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda, yerel yönetimlerin mevcut durumu, devam eden hizmetler ve kentlerin geleceğine yönelik projeler masaya yatırıldı. Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çerçioğlu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Aydınımız ve ülkemiz için daha fazla çalışmaya, kentimizi hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 21:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Yunus el-Menfi ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus el-Menfi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 20:05
Bakan Tunç: "Kanun teklifinin yasalaşma sürecinde emeği bulunan tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Kanun teklifinin yasalaşma sürecinde emeği ve katkısı bulunan tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen ve öngörülebilir bir adalet sistemi vizyonuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen ve kamuoyunda 11. Yargı Paketi olarak bilinen ‘Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin ardından sosyal medya hesabın açıklama yaptı. Bakan Tunç, "TBMM Genel Kurulunda kabul edilen ve kamuoyunda 11’inci Yargı Paketi olarak bilinen ‘Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Yüzyılı Yargı Reformu Strateji Belgemizde yer alan hedefler doğrultusunda hazırlanan yargı paketiyle; toplumsal huzurun desteklenmesi, suçla daha etkin mücadele edilmesi, temel hak ve özgürlüklerin daha etkin korunması, hukuki güvenliğin güçlendirilmesi, adalet hizmetlerimizin etkinliğinin artırılması, infaz adaletinin sağlanması alanlarında önemli düzenlemeler hayata geçirilmiştir. Kanun teklifinin yasalaşma sürecinde emeği ve katkısı bulunan tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen ve öngörülebilir bir adalet sistemi vizyonuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı adaletin yüzyılı yapmak için adımlarımızı kararlılıkla atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 20:04
TBMM Genel Kurulunda 11. Yargı Paketi kabul edildi
TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda 11. Yargı Paketi olarak bilinen Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
23 Aralık 2025 Salı- 20:43
11. Yargı Paketi’nde önemli değişiklik: Deprem suçluları kapsam dışı bırakıldı
2
23 Aralık 2025 Salı- 17:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye bölgesinin veri üssü konumuna gelecektir"
3
22 Aralık 2025 Pazartesi- 20:46
Bakan Kurum’dan deprem bölgesi için ’Tohum’ filmi paylaşımı
4
23 Aralık 2025 Salı- 23:34
Libya Genelkurmay Başkanı’nın da içerisinde bulunduğu uçak kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı
5
23 Aralık 2025 Salı- 19:22
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yüzde 27 artışla net 28 bin 75 liraya yükselen aylık asgari ücret çalışanlar ve işverenler için hayırlı olsun"
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder