GENEL - 13 Şubat 2018 Salı 17:58

Rizeli Muhtarlardan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na destek ziyareti

A
A
A
Rizeli Muhtarlardan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na destek ziyareti

Rize Muhtarlar Derneği ve Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaret etti.

Rize Muhtarlar Derneği ve Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaret etti.


“Kadın spor takımlarına destek vermenin günah olduğu” şeklinde hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya ve basında kendisi için linç kampanyası başlatılan ve bu iddiaları yaptığı açıklama ile yalanlayan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na Rize’de STK’lar destek ziyaretlerinde bulunuyor.


Ziyaretten dolayı çok memnuniyeti ve hakkında çıkartılan yalan haberin bilinçli bir şekilde adeta bir linç kampanyasına dönüştürülmeye çalışıldığını belirten ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, muhtarların kendisine verdiği desteğin çok manalı bir destek olduğunu belirtti.


Topluma, millete hizmet edenlerin, kurumların hırpalanmasına linç edilmesine izin verilmemesinin çok önemli olduğunu söyleyen Genel Müdür Sütlüoğlu Biz hayatımızı ortaya koyarak riskli bölgelerde cansiperane çayımızı pazarlamaya çalışırken dünya pazarındaki payımızı arttırmaya çalışırken ve yurt dışındayken maalesef aleyhimize ahlaksızca çirkef bir kampanya yürütüldü. Biri, bir yalan ortaya attı. Öbürü o yalanı haber yapmaya çalıştı. Maalesef de sosyal medya dediğimiz kanallar bu tür haberlerin üzerine doğru mudur, değil midir? Diye araştırma yapmadan atlıyorlar. Adeta bir linç kampanyasına dönüştürülmeye çalışıldı ve bilinçli bir şekilde gözbebeğimiz olan ÇAYKUR’un aleyhine bir kampanyaya dönüştürülmeye çalışıldı. Bu safhada sizler sayın başkanımızın başlandığında yanımızda yer aldığınızı ifade ettiniz bize destek oldunuz hepinize çok teşekkür ediyorum, bu çok manalı bir destek" dedi.


Bu tip olaylarla topluma, millete ve ülkeye hizmet eden insanların linç edilmesine, karalanmasına izin verilmesi durumunda insanların hizmet etmek için göreve talip olmayacağını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu “Topluma millete hizmet eden insanların bu şekilde hırpalanmasına linç edilmesine kurumların hırpalanmasına izin verilmemeli. Sağduyu sahibi olanların kendilerine hizmet eden insanlar sahip çıkması çok önemli. Sizlerde topluma hizmet ediyorsunuz, seçimle gelmiş insanlarsınız, toplum önderlerisiniz. Eğer bu kampanyaları yürütenlere taviz verilirse hiç kimse bu millete hizmet etmek için öne çıkmaz ve meydan malum kişilere kalır. Bu çok riskli bir durumdur. Bu manada da yaptığınız destek gerçekten çok çok önemlidir” diye konuştu.


Yapılan bu tür haberlerle bölgenin lokomotifi ve ülkenin büyük bir markası olan ÇAYKUR’un başarısının engellenmeye çalışıldığını belirten Rize Muhtarlar Derneği ve Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş “Derneğimiz ve federasyonumuz Rize’de görev yapan 550 muhtarımızı temsil eden Rize’nin en büyük sivil toplum derneğidir. Dolayısıyla derneğimiz ve muhtarlarımız hem halkımızı temsil etmekte hem de Rize’mizi temsil etmekte. Rize’mizin vazgeçilmezlerinden olan ÇAYKUR’umuzun başarılı çalışmalarını engelleme amaçlı olan bu haberlerin yapılmamasına asla fırsat vermeyiz. Sayın Genel Müdürümüzün ÇAYKUR’umuzu yurt dışında yurt içinde Türk çayının tanıtılması projeleriyle uğraştığı bir dönemde onun şahsında kurumumuzu ve Rizeli hemşehrilerimizi hiç hak etmediği bir dedikodu ile bir fitne ile bir fesat la karşı karşıya bırakılmasından büyük üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çok değerli muhtar arkadaşlarım, bizler Rize’mizde olup bitenleri en hassas şekilde takip eden ve ÇAYKUR’umuzun ve Genel Müdürümüzün adı geçen bayan spor takımlarına vermiş olduğu maddi ve manevi desteği de biliyoruz. ÇAYKUR’umuzun kadın erkek ayırt etmeden spora vermiş olduğu desteği de en iyi şekilde takip eden Rize Muhtarlar Federasyonu olarak Genel Müdürümüz ve şahsında ÇAYKUR’umuzun bu şekilde bir olayda karşı karşıya kalmasına vesile olanları şiddetle nefretle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.