SPOR - 22 Nisan 2018 Pazar 20:34

Çaykur Rizespor - Akın Çorap Giresunspor maçının ardından

A
A
A
Çaykur Rizespor - Akın Çorap Giresunspor maçının ardından

0 mağlup etti.

0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez zorlu bir maçı geride bıraktıklarını dile getirerek “Zor olacağını biliyorduk. Bu ligin önemli takımlarından bir tanesi, her ne kadar rahat pozisyonda olsa da. Tecrübeli bir takıma ve tecrübeli futbolculara karşı oynadık. İlk 45 dakikalık süreye baktığınızda da hakikatten saha içerisinde iyi organize olan bir takıma karşı pozisyon bulamadık. Zaman zaman defansif anlamda karşı takımın iyi yerleşmesi nedeniyle oyuncularım pozisyon yakalayamadı. İkinci yarıdaki değişiklik bizi biraz daha ofansif anlamda hareketlendirdi. Oyuncularıma da ‘Artık şu dakikadan sonra bizim için skor önemli. Yakaladığınız pozisyonları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini’ demiştim. Maç sonu tabloya bakıp rehavete kapılmamak gerekiyor. Ümraniye maçına da iyi hazırlanmamız gerekiyor. Oradan da puan alıp işimizi garantiye almamız gerekiyor” dedi.



Giresunspor Cephesi


Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, “Ligin ilk yarısı bütün kamuoyunun gözünde Girsesunspor ilk 3 takımdan biriydi fakat ikinci yarı işler değişti. Çok iyi mücadele ettik bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Gayet iyi oynadık. Duran topta yediğimiz golden mağlup olduk. Bir daha ki hafta karşılaşmayı kazanıp ligi iyi tamamlamak istiyorum. Rizespor’u da tebrik ediyorum, geçtiğimiz yıl Süper Lig’den düştü bu yıl hak ettiği yere gelecek” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polis ehliyet istedi, alkollü sürücü ise ayakkabı: İlginç diyalog kamerada Aksaray’da polisin uygulama yaptığını fark eden alkollü sürücü uygulama noktasına 60 metre kala araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışırken polis ve bekçiler tarafından yakalandı. Kaçarken ayakkabısı ayağından çıkan sürücü ile polis arasında ayakkabı imtihanı yaşanırken, polis ehliyet istedi, alkollü sürücü ise ayakkabı. Olay gece yarısı Taşpazar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri gece yarısı bulvar üzerinde bekçilerle birlikte uygulama yaptı. Uygulama esnasında denetim noktasını fark eden bir sürücü noktaya 60 metre kala 68 ABG 446 plakalı araçtan inerek kaçmak istedi. Bunu fark eden polis ve bekçiler koşarak İ.İ. (46) sürücü kaçamadan yakaladı. İlk önce polis memurlarına basın mensuplarından için, “Çekmesin beni” diye adeta talimat veren alkollü sürücüden ehliyet istendi. Ehliyetini vermek istemeyen sürücü araçtan inip kaçmaya çalışmasına rağmen polis ekiplerine “Arabadan kim aldı beni?” diye sordu. Gazetecilerin “Neden kaçmaya çalıştınız?” sorusuna, “Kardeşim ben bir şey yapmadım, ben sadece evime gidiyorum ama alkollüyüm. Yanlış olmasın ama şu yaptığımız ne?” diye cevap verdi. Ehliyeti istenilen alkollü sürücü “Ayakkabım gelsin vereceğim” diye polis ekiplerine cevap verirken, polis memurunun, “Ayakkabını bizim ekipler mi aldı?” sorusuna ise “Bilmiyorum” cevabını verdi. Ehliyetini vermek istemeyerek zorluk çıkaran sürücü polis ekiplerince güçlükle gözaltına alındı. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan alkol kontrolünde sürücünün 2.19 promil alkollü olduğu tespit edilirken, kaçmaya çalışması ve polis ekiplerinin kısa süreli kovalamacası dron kamerasına da yansıdı. Hastanedeki kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen sürücüye alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilirken ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise polis ekiplerince çekici marifeti ile otoparka çektirildi.