YEREL HABERLER - 28 Şubat 2012 Salı 10:59

RİZE’DE ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

A
A
A
RİZE’DE ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

Bir süre önce Hakkari Çukurca’da yaşanan saldırı sonrası şehit düşen Metin Çetin’in evine taziye ziyaretlerine devam ediliyor.
Rize İl Vali Yardımcısı Hakan Burak Uz, Rize İl Jandarma Alay Komutanı Turhan Talu, Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu ve Güneysulular Dernek Başkanı Sabri Çepni toplu olarak Şehit Metin Çetin’in evini ziyaret ederek Çetin’in ailesi ile bir süre görüştü.
Görüşme esnasında Rize İl Alay Komutanı Turhan Talu’nun Şehit Metin Çetin’in annesine Şahadet Belgesi, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek’in de Şehidin sivilde çektirmiş olduğu fotoğrafını tablo yaptırıp vermesi duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Şehit Ailesi’nin kendilerini hiçbir şekilde yalnız hissetmemesi gerektiğinin altını çizen Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, “Metin artık bu milletin unutulmazları arasına girmiş, hepimizin evladı olmuştur. Aziz hatırasını yaşatacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vatana böyle bir evlat hediye eden ailesinin her zaman yanındayız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Başkan Soykan: “Gençlerle her zaman bir aradayız” SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Gençlerle her zaman kol kola, her zaman bir aradayız. İlçemizde eğitim gören evlatlarımızın kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için her zaman yanlarında olmaya ve birlikte etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi bahçesinde Akyazı Belediyesi’nin katkıları ile öğrenciler için program düzenlendi. Mini konser ve çeşitli etkinliklerin yanı sıra yemek ikramlarının da yapıldığı etkinliğe Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Gençlerimizle, öğrenci kardeşlerimizle bir arada olmak bizim için her zaman çok keyifli. Onlarla birlikte olmak bize enerji ve motivasyon katıyor” dedi. Öğrencilerle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Soykan, “İlçemize misafir olarak gelen ve burada eğitim gören öğrenci kardeşlerimizi seviyor ve çok önemsiyoruz. Ailelerin bizlere emaneti olan genç kardeşlerimizin burada kendilerini evlerinde hissetmeleri için Fakültemizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize verdiğimiz bir söz var, Akyazı Belediyesi olarak onlar için her ay bir etkinlik düzenlemeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin burada mutlu olmalarını ve Akyazı’dan güzel hatıralarla ayrılmalarını istiyoruz” diye konuştu.
Ankara “Ekonomik, pratik, tam senlik yolculuk” sloganıyla yola çıktı, şimdi birinci yıl dönümünü kutluyor "Ekonomik, pratik, tam senlik yolculuk” sloganıyla yola çıkan ve sunduğu yenilikçi mobilite çözümleriyle sektörde kısa sürede büyük bir etki yapan QCAR Mobilite, birinci yıl dönümünü kutladı. Maher Holding bünyesinde Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın ortaklığı ile kurulan QCAR, güçlü sermaye yapısı ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren grup şirketlerinin desteği ve sinerjisi ile araç kiralama sektörünün önde gelen oyuncularından biri olmayı başardı. Quick Tower’daki merkez ofisinden sonra İstanbul’daki Nef 22 Ataköy ve hemen ardından Kurtköy’deki ofislerini açarak hızlı bir ilerleme kaydeden şirket, geniş araç filosu ve üstün müşteri hizmetiyle müşterilerinin seyahat deneyimini kolaylaştırmaya devam ediyor. Yakın zamanda dağıtım kanallarını genişletmek ve iş adamlarına yeni bir iş modeli sunmak amacıyla geliştirdiği franchise şubeliği alma fırsatını yatırımcıları ile buluşturmaya başlayan şirketin 2024 hedefleri arasında yıl sonuna kadar Ankara, Bodrum ve İzmir havalimanları olmak üzere üç yeni ofis ve 500’den fazla noktada franchise şubesi açmak var. “İlk yılımızda hedeflerimizi aşarak müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz” QCAR Mobilite Genel Müdürü Barış Sezen, birinci yıl dönümüne özel yaptığı açıklamada, "Bu özel günü kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk yılımızda hedeflerimizi aşarak müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm takım arkadaşlarımıza ve acentelerimize teşekkür ederiz. Dijitalleşmeyi merkezimize alarak mobilite çözümlerimizi daha da genişleteceğiz ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ise, şirketin grup içindeki önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "QCAR sadece bir araç kiralama şirketi değil, bir mobilite şirketi olarak ekosistemimizin en önemli parçalarından biridir. İlk yılımızda gösterdiğimiz başarılar, QCAR’ın gelecekte ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Acentelerimizi finansal markete dönüştürme sürecimiz ile birlikte müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmet ve yenilikçi yaklaşımlarla büyümeye devam edeceğiz."