SPOR - 18 Mart 2018 Pazar 13:39

Okullar Arası Spor Faaliyetlerinde ödüller dağıtıldı

A
A
A
Okullar Arası Spor Faaliyetlerinde ödüller dağıtıldı

Liseler arası oynanan voleybol final maçı ile son bulan ’Kocaali Kaymakamlığı 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Faaliyetlerinde ödül töreni gerçekleştirildi.

Liseler arası oynanan voleybol final maçı ile son bulan ’Kocaali Kaymakamlığı 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Faaliyetlerinde ödül töreni gerçekleştirildi.


Kocaali İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen ve iş adamı Turan Kalfa’nın sponsorluğunda düzenlenen "Kocaali Kaymakamlığı 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Faaliyetleri" Abidin Serhoş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kocaali Anadolu Lisesi Erkek Voleybol takımları arasındaki oynanan final maçı ile son buldu. Abidin Serhoş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımının galip geldiği müsabakada birinci ve ikinci olan takımlara kupa ve madalyaları Kocaali İlçe Kaymakamı Alper Balcı tarafından verildi. Törene İlçe Kaymakamı Alper Balcı, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, esnaf odaları başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Törende bir konuşma yapan Kaymakam Balcı, "Gayet güzel bir organizasyon oldu. Sponsorumuz Turan Kalfa’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürüme, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürüme, tüm okul müdürlerime , öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Öğrencilerim için sportif faaliyetleri önemsiyorum ve bu tür faaliyetlerin devam edeceğinin bilinmesini istiyorum" dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Selçuk Aşut ise, "Organizasyonda 3 bin 150 öğrencimizin 423 tanesi yer aldı. Tüm kurumlarımız ve öğrencilerimiz adına Kaymakamımız Alper Balcı’ya, sponsorumuz Turan Kalfa’ya, çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin hem zararlı alışkanlıklardan uzak durması hem de dostluk ve kardeşlik duygularını benimsemesi adına organizasyonu önemsedik ve tüm arkadaşlarımın desteğiyle güzel bir çalışma ortaya koyduk. Bu faaliyetleri sürdürme niyeti ve gayretindeyiz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.