SPOR - 19 Nisan 2019 Cuma 12:42

Sakaryaspor’a destek ve moral yemeği düzenlendi

A
A
A
Sakaryaspor’a destek ve moral yemeği düzenlendi

Sakaryaspor’a destek verilmesi adına Sakaryaspor yönetim kurulu tarafından yemek düzenlendi.

Sakaryaspor’a destek verilmesi adına Sakaryaspor yönetim kurulu tarafından yemek düzenlendi.


Sakaryaspor’a destek verilmesi adına organize edilen yemeğe, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Ekşi, yöneticiler, Teknik Direktör Şaban Yıldırım, teknik heyet ve futbolcular katıldı.


Bu yıl Sakaryaspor’un şampiyon olması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Takım Kaptanı Ferhat Yazgan, son üç maçı kazanmak için herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu, özellikle bu hafta Kastamonuspor 1966 ile deplasmanda oynayacakları maçta herkesi yanlarında görmeyi umut ettiklerini ifade etti.


Hedeflerinin kalan maçları kazanarak 1. Lige direkt çıkmak olduğunu belirten Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Ekşi, “Kalan maçlar öncesi Sakaryaspor’a desteklerinizi sağlamak adına böyle bir yemek organizasyonu yapmak istedik. Sakaryaspor bu şehrin en önemli markalarından birisidir. Hepimizin ortak paydası olan bu takımın daha üst liglerde mücadele etmesini istiyoruz. Bu organizasyona katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Hem Sakaryaspor’a destek ve moral vermek için hem de yeni seçilen belediye başkanları ile tanışmak için güzel bir organizasyonda bir arada bulunduklarını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Bizler merkezi yönetim olarak, sizler de yerel yönetimler olarak sporu geliştirmek adına çalışmalar yaparak daha yaygın hale getirme gayretindeyiz. Sporun yaygın hale gelmesi için de İlin adını taşıyan takımların başarılı olması gerekmektedir. On binleri, yüz binleri stada toplayacak hüner de, sır da burada saklıdır. Başarılı bir spor takımına sahip olan İllerde, gençler stadyumu daha çok dolduruyor, spora daha hevesli oluyorlar. Bunun için de görev yaptığımız yerlerde İlin adını taşıyan takımları daha ayrıcalıklı tutmaya çalışıyoruz. Bizleri burada bir araya getirdiği gibi, İlin bütün dinamiklerini bir araya getirebilecek en önemli hususlardan bir tanesi İllerimizin, ilçelerimizin adlarını taşıyan spor takımlarıdır. Dolayısıyla böyle bir süreçte yeni seçilen Belediye Başkanlarıyla da bir tanışma toplantısına vesile olan Sakaryaspor, bu özelliğini de belli etmiştir. Büyük bir mücadele örneği göstererek iyi bir noktada bulunan, play-off’a kalmadan direkt üst lige çıkabilecek durumda olan Sakaryasporumuzun, İnşallah önümüzdeki 3 maçta da istediği sonucu almasını umut ediyoruz. Herkes elinden geldiği kadar bu takıma sahip çıkarsa, İlimize, İlimizin adına da sahip çıkmış olur diye düşünüyorum. Bu önemli davete icabet edip gelen herkese teşekkür ederken, yeni seçilen Belediye Başkanlarımızın da bütün görev alanlarında olduğu gibi, spor alanında da gayret gösterip başarılı bir çizgi yakalayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.


Programın sonunda Sakaryaspor’un bu yıl 1. Lige çıkacağına şehir olarak inanmaları gerektiğini belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, takımın son durumu hakkında da bilgiler alarak teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz" Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, finale kaldıklarını için mutlu olduklarını söyleyerek, “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” dedi. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde rövanş maçında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek, finale yükseldi. Mücadelenin ardından Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarı tam istediklerini gibi oynayamadıklarını söyleyen Çakır, “İlk yarı tam istediğimiz oyunu oynamasak da çok acelemiz yoktu. Çünkü 1-0 öndeydik. Sonrasında ikinci yarıda gelen gollerde, net bir skorla buradan galibiyetle ayrıldık. Kötü giden bir sezon, hedeflerden uzak aslında ama finalde olmak mutluluk verici oldu” ifadelerini kullandı. “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” Finalde Beşiktaş ile oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Uğurcan Çakır, “Finalde rakibimiz Beşiktaş ve kupayı kazanmak istiyoruz. Bu kupayı alırsak 10. olacak. En son aldığımız zaman 2019’da ben ve Hüseyin Türkmen var. İkimiz kaldık. Abdullah Hoca’nın Trabzonspor’da Türkiye Kupası eksik. İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” diye konuştu. “Trabzonspor için mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum” Futbolda inişler ve çıkışların her zaman olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki kaleci, “Futbolcu her zaman en yüksek performansı veremeyebiliyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum. Bazen istediğim oluyor, bazen istediğim gibi olmuyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen her şeyi her zaman sahada yapmaya çalışıyorum. Finale kaldık mutluyuz, inşallah finali kazanmak istiyoruz. Taraftara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır iç sahada taraftar olmadığı için bugün çok güzeldi. Taraftar olmadan çok konsantre olamıyorsunuz. Bugün de yanımızdalardı. Onlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.