YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 16:00

BAŞKAN TOÇOОLU YAОCILAR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
BAŞKAN TOÇOОLU YAОCILAR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ``Çok şükür şehrimizde kronikleşmiş bir sorun bulunmuyor. Şehrimizin dört bir yanına hizmet götürüyoruz. Her şeyimiz ortada. Bakın bugün dünümüzden daha iyi. Sizlerin desteğiyle yarınımız da bugünümüzden daha iyi olacak. Duble yollarıyla, meydanlarıyla, sanat merkezleriyle, rekreasyon alanlarıyla, ulaşım yatırımlarıyla, örnek projelerle hızla gelişen bir Sakarya var. Biz istişareyi çok önemsiyoruz. Yaptığımız iyi ve hayırlı işlere sahip çıktığımız kadar, insanız, eksik olabilir, ikaz etmeyi bir vatandaş olarak ihmal etmeyelim`` dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Yağcılar Mahallesi sakinleriyle buluştu.
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, sabahın erken saatlerinde kendilerini ağırlayan mahalle sakinlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, AK Parti iktidarıyla gerçekleşen hizmetlerden bahsetti. Ak; ``AK Parti 10 yıldır iktidarda. Her alanda birçok hizmetleri hep birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzellikler bir vesileyle hayatımıza yansıdı. Sayın Başbakanımız ülkemiz için büyük hedefler ortaya koydu. Yeni anayasa çalışmaları var. Seçimi kaybetme pahasına da olsa ülkemizin her yerinde barışı ve huzuru tesis etmek için canla başla çalışan teşkilatlarımız var. Yoğun çalışmaların olumlu sonuçlanacağına inancımız tam. Biz sizlerden güç alıyor ve sizlerle bir arada olmaktan keyif alıyor, huzur buluyoruz. Bizleri güler yüzünüzle karşıladınız. Allah razı olsun`` diye konuştu.
Başkan Zeki Toçoğlu konuşmasında, şehre daha iyi hizmet verebilmek için vatandaşlarla istişare toplantıları gerçekleştirmenin öneminden bahsetti. Başkan Toçoğlu; ``Elimizden geldiği kadar şehrimizin daha iyi, daha yaşabilir bir şehir olması için gayret gösteriyoruz. Şehrimiz hızla gelişiyor. Çok şükür şehrimizde kronikleşmiş bir sorun bulunmuyor. Şehrimizin dört bir yanına hizmet götürüyoruz. Her şeyimiz ortada. Bakın bugün dünümüzden daha iyi. Sizlerin desteğiyle yarınımız da bugünümüzden daha iyi olacak. Duble yollarıyla, meydanlarıyla, sanat merkezleriyle, rekreasyon alanlarıyla, ulaşım yatırımlarıyla, örnek projelerle hızla gelişen bir Sakarya var. Zaten iyi niyetli olan ve bizi bilenler şehrimizde yaptığımız hizmetleri çok iyi görüyorlar. Peygamber Efendimizin ``˜insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir` düsturunca hareket ediyor ve sizlere hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Hamdolsun sizleri mahcup edecek hiçbir işin içinde bulunmadık. Ülkemizde devam eden istikrar ve düzen, yerel çalışmalara da yansıyor. Hizmet konusunda hiçbir şey yapamayan belediyelerden hizmette birbiri ile yarışan belediyeler durumuna geldik. Sizlerin isteği doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla ve görüşmelerle kaymakamlık binası da inşallah kısa süre içerisinde tamamlanıyor. İstikrar sürdükçe hep daha iyi hizmetler gelecek inşallah`` şeklinde konuştu.
İstişareyi çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Toçoğlu; ``14 yıldır belediye başkanlığı görevindeyim. 4 yıldır Büyükşehir`de bu görevi sürdürüyorum. Yaptığımız iyi ve hayırlı işlere sahip çıktığımız kadar, insanız, eksik olabilir, ikaz etmeyi bir vatandaş olarak ihmal etmeyelim. Biz istişareyi çok önemsiyoruz. Eksik bıraktığımız, göremediğimiz bir şey varsa sizlerin bize söylemesi için mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya geliyoruz`` ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Toçoğlu, vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Yağcılar Mahallesi Muhtarı İbrahim Öner, mahalle sakinleriyle buluşarak sıkıntıları bizzat dinleyen Başkan Toçoğlu ve Mustafa Ak`a teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bartın Eski milli futbolcu 11 ayda üçüncü acıyı yaşadı Eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk, 11 ay içerisinde kaybettiği iki amcasının ardından 81 yaşındaki babası Muzaffer Baştürk’ü yitirmenin acısını yaşadı. Bartın’da düzenlenen cenaze törenine Yıldıray Baştürk’ün yanı sıra eski milli futbolcular Hamit Altıntop ve Ünal Alpuğan da katıldı Eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ün yaklaşık 4 yıl önce felç geçiren ve bir hafta önce kanser teşhisi konulan babası 81 yaşındaki Muzaffer Baştürk, tedavi gördüğü Almanya’da dün hayatını kaybetti. Büyük acı yaşayan Yıldıray Baştürk’ün 11 ay önce küçük amcasını yaklaşık 4 ay önce de diğer amcasını kaybettiği öğrenildi. Son 11 ayda üçüncü acıyı yaşayan Yıldıray Baştürk’ün babası Muzaffer Baştürk, memleketi Bartın’ın Kozcağız Beldesi’nde düzenlenen cenaze törenin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Kozcağız Beldesi Ahmetler Mahallesi’ndeki evlerinin önünde yapılan duaların ardından cenaze Kozcağız Merkez Camii’ne getirildi. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Yıldıray Baştürk, kardeşleri Metin ve Ahmet’in yanı sıra eski milli futbolcular Hamit Altıntop ve Ünal Alpuğan, Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, Almanya ve Türkiye’den yakınları, sevenleri ve komşuları katıldı. Muzaffer Baştürk’ün cenazesi Kozcağız Belediye Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi. Cenazede Yıldıray Baştürk’ü bir an olsun yalnız bırakmayan Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve eski milli futbolcu Ünal Alpuğan’ın da üzgün olduğu görüldü. Cenazeye katılan Bartın belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya ve Kozcağız Belde Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, yakından tanıdıkları Muzaffer Baştürk için rahmet, ailesine ve yakınları ise baş sağlığı ve sabır diledi. Öte yandan Yıldıray Baştürk’ün amcasının oğlu olan 65 yaşındaki Recep Baştürk ise, acı haber nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederken, Yıldıray’ın son 11 ay içerisinde 3 büyük acı yaşadığını kaydetti. Recep Baştürk, Yıldıray’ın 11 ay önce küçük amcası Mehmet Baştürk’ü, 4 ay önce de ortanca amcası Osman Baştürk’ü kaybetmenin hüznünü yaşadığını da sözlerine ekledi.